Web Analytics

Ce episod trist i-a povestit Gica Dobrin primarului Gentea

de | 11.05.2022 12:08 | Actualitate, Culise

Sâmbăta trecută, pe pista stadionului care poartă numele soțului său, doamna Gica Dobrin i-a mulțumit primarului Gentea pentru respectul acordat gloriilor alb-violete. Și i-a făcut o dezvăluire aproape cu lacrimi în ochi, de față cu soția marelui Bebe Barbu, despre cum erau tratați, până acum câțiva ani, foștii campioni ai clubului din Trivale. Și a dat exemplul lui Vasile Stan (portar și campion cu FC Argeș în 1972), rememorând un episod trist la care a fost de față.

Nea Sile Stan era în parcarea stadionului și voia să intre la tribuna oficială, iar Constantin Zichil, fost director al SPEP în cadrul Primăriei Pitești, nu l-a lăsat să intre, ba chiar i-a vorbit urât. Apoi, după ce nea Vasile Stan a făcut trist cale întoarsă, Zichil i-a spus nervos gardianului: ”Să nu-l mai văd niciodată pe ăsta pe aici!”. Iar doamna Gica Dobrin, care a văzut totul, i-a spus nervosului și vremelnicului director din primărie: ”Domnule Zichil! Oamenii aceștia, la fel ca și soțul meu, și-au rupt picioarele pentru FC Argeș! Și e mare păcat că vă purtați așa urât cu ei…!”.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Gica Dobrin: ”Pe unde mergeam prin ţară, opt din zece mă întrebau dacă revine FC Argeş în Liga I. Iată că dl. Gentea este un om de cuvânt!”

Citește și Gica Dobrin merge pe calea sa: „Gândim o colaborare între Şcoala «Dobrin» şi Viorel Tudose”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *