Web Analytics

Gica Dobrin: ”Pe unde mergeam prin ţară, opt din zece mă întrebau dacă revine FC Argeş în Liga I. Iată că dl. Gentea este un om de cuvânt!”

de | 20.08.2020 13:58 | Politica si Administratie

“Am fost astăzi în oraș și am văzut sloganul domnului Gentea și, într-adevăr, este un om de cuvânt. Nu are nevoie să-l laud eu, dar în discuțiile pe care le-am avut de-a lungul timpului s-a ținut mereu de cuvânt. Este primul care a luptat ca numele de FC Argeș să revină în lumea bună a fotbalului, nu i-a fost ușor și a promis în discuția cu mine că nu va lăsa să se piardă munca generațiilor, că își dorește ca brandul să revină acasă. Nu cred că i-a fost ușor, însă e munca unei echipe, mai mulți oameni care i-au fost alături domnului Gentea și chiar a primit felicitări de la domnul primar. Am auzit asta într-o discuție la care am participat și eu, acesta spunând că domnul Gentea a fost singurul care a luptat de la început pentru acest brand.
Vă spun că, oriunde mergeam în țară, opt din zece mă întrebau ce se mai întâmplă cu FC Argeș, dacă mai revine în Liga I și iată că domnul Gentea s-a ținut de cuvânt și echipa a promovat. Sper să-l vedem primar și să rămână OMUL Gentea, nu politicianul Gentea”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii