Web Analytics

Gica Dobrin merge pe calea sa: „Gândim o colaborare între Şcoala «Dobrin» şi Viorel Tudose”

de | 16.09.2020 17:43 | Sport

Săptămâna trecută, la magazinul oficial din Pitești, clubul alb-violet și-a prezentat autocarul și noul echipament de joc, inscripționat cu numele noilor sponsori, dar și cu chipul marelui Nicolae Dobrin. La eveniment au fost prezente persoane din conducerea tehnică și administrativă a clubului, sponsorii echipei, suporteri, precum și foști mari fotbaliști ai grupării din Trivale, ca Viorel Moiceanu, Andrei Speriatu, Doru Toma, Gheorghe Chivescu, Augustin Eduard, Jean Barbu, Aurel Ancuța. Doamna Gica Dobrin, cea care și-a dat acceptul ca imaginea soțului său să apară pe tricourile de joc ale FC Argeș, a fost întâmpinată cu multă căldură de președintele Cristian Gentea, de primarul Cornel Ionică și de vicepreședintele CJ, Ion Mînzînă. Referitor la o eventuală colaborare a Școlii Nicolae Dobrin cu Centrul de Copii și Juniori de la FC Argeș, despre relația avută cu omul de afaceri Viorel Tudose, actualul sponsor de la FC Argeș, dar și despre folosirea numelui Nicolae Dobrin de către gruparea alb-violetă am vorbit cu Gica Dobrin. Am reținut că doamna Gica are proiecte mari cu Școala „Nicolae Dobrin” și că se bazează pe sponsorul Viorel Tudose, patronul firmei Getica 95.

„Avem niște proiecte, s-a discutat de unde luăm copii”

Gica Dobrin: ”Eu am avut colaborare cu Viorel Tudose și o să am în continuare în ceea ce privește școala mea de fotbal. Mai departe nu știu… Nu este vorba despre o colaborare cu Centrul de Copii și Juniori de la FC Argeș, ci despre o colaborare cu Viorel Tudose. Noi suntem Școala de Fotbal «Nicolae Dobrin». Eu merg pe calea mea în privința creșterii juniorilor. Nu am făcut o dată colaborare cu FC Argeș? Colaborarea mea cu Viorel Tudose, când am discutat-o zilele trecute, este despre și cu școala mea de fotbal. Ne vom transforma, dar astea nu le pot dezvălui până nu punem la punct totul. A fost vorba despre o primă discuție, iar colaborarea va fi, repet, între Școala «Nicolae Dobrin» și Viorel Tudose. Vorbim despre creșterea jucătorilor, vom face o transformare, avem niște proiecte, s-a discutat de unde luăm copii. Cu Viorel Tudose ne cunoaștem de multă vreme. Colaborarea noastră constă în dragostea pe care o poartă dânsul familiei mele și lui Gicu. Pentru dânsul este Gicu și numai Gicu și familia lui Gicu. Cu Viorel mă cunosc personal de un an, dar el cu Gicu se cunoșteau de peste 20 de ani. A mers cu Gicu cu şcoala de fotbal , a adus și un copil aici. Au avut legături strânse. Eu l-am cunoscut mai târziu, pentru că eu nu am fost pe lângă școală până a murit Gicu. Referitor la relația cu FC Argeș, vă spun că eu nu am avut nimic cu nimeni și nici nu am, pentru că Dumnezeu e bun și, cum el are grijă de mine, nu am cum să fiu supărată. Eu sunt mică… Am făcut un pas cu chipul lui Gicu pe tricourile de la FC Argeș și asta fiindcă Viorel Tudose a insistat în acest sens. Mai mult decât ce este la ora asta nu se va folosi numele Nicolae Dobrin”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. In halul in care joaca echipa lui Gentea si Badea,Gicu Dobrin,s-ar rasuci in mormant.Echipa asta de gloabe comuniste,face un judet intreg de ras.Daaaa,la agricutura si fotbal,ne pricepem toti.