Web Analytics

Cazul triplei crime de la Stoeneşti a ajuns la CEDO

de | 6.10.2022 13:00 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Instanțele din România au pus pedepse grele pe capetele celor acuzați de triplul omor din 2016, de la Stoenești, iar în acest an au refuzat și revizuirea cazului. Însă urmează să se pronunțe și Curtea Europeană a Drepturilor Omului!
Avocatul apărării, Florentin Sorescu, a anunțat deschiderea deosarului electronic la CEDO. ”Nu voi cădea cu statul român la înțelegere, pentru că nu cuantumul despăgubirilor mă interesează, ci revizuirea hotărârii prin care doi oameni au fost pur și simplu striviți”, a scris acesta pe o pagină de socializare. Pe 29 septembrie s-a deschis dosarul privind încălcarea dreptului la apărare și la un proces echitabil.

Dintre cei trei condamnați, doar Doru mai este în viață acum, la șase ani de la omor, el fiind încarcerat la Penitenciarul Mărgineni. Fratele lui, Pavel Laurențiu Durleci, a fost găsit mort în celula din închisoare în anul 2017, iar tatăl, Dorel Durleci, a decedat în închisoare, în 2021. Doru mai are de ispășit 17 ani pentru omor calificat și violare de domiciliu.
Cei trei au fost condamnați pentru omor calificat pentru tripla crimă din 2016, de la Stoenești, atunci când au fost uciși o fată de 17 ani, tatăl și bunicul acesteia.
C.I.B.

Citește și Apel respins pentru condamnaţii în cazul omorului de la Stoeneşti

Citește și Un al treilea martor spune că Laurenţiu Durleci a fost bătut de mascaţi în penitenciar

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *