„Câţiva dintre angajaţii Radic Star, chemaţi deja la Poliţie, vor fi supuşi şi la testul poligraf”

de | 17.06.2015 20:39 | Dezvăluiri

# Gheorghe Dicu (foto), regele mezelurilor din Argeş, despre furtul celor 1,6 miliarde de lei vechi din seiful firmei sale

A șocat jaful de la cunoscuta firmă de mezeluri și preparate din carne, Radic Star, consumat după o succesiune de tâlhării și alte infracțiuni consumate cu violență (vezi doar ultramediatizatul atac din vila din Găvana) și care au lovit județul nostru în ultimele două luni. Vă prezentăm în continuare cum evoluează ancheta poliției, precum și care este starea de spirit în cadrul societății al cărei patron este cunoscutul om de afaceri Gheorghe Dicu.

Cel care a dat pontul hoților este un fost salariat al societății

La sfârşitul lui mai, sediul firmei Radic Star din Ştefăneşti a fost spart noaptea de persoane necunoscute. Managerul societăţii, Gheorghe Dicu, a sesizat a doua zi dimineața, când s-a constatat jaful, poliţia. S-a aflat astfel că au dispărut peste 1,6 miliarde de lei vechi, bani cu care urma să fie plătit avansul angajaţilor. Spargerea a fost descoperită când salariaţii Radic Star din schimbul I şi funcţionarii din compartimentul administrativ al societăţii au venit dimineața la serviciu. Atenţia acestora a fost atrasă de faptul că două uşi de acces prezentau urme de efracţie şi l-au anunţat pe Gheorghe Dicu, managerul firmei. În câteva minute, acesta a sosit la birou şi a mers direct în camera unde se afla seiful cu bani. A constatat că sistemul de închidere al seifului fusese spart cu bormaşina, iar din interior dispăruseră peste 160.000 lei. Din informațiile noastre, cel care a dat pontul că în seif se afla o importantă sumă de bani pe care conducerea firmei o adunase pentru plata salariilor e un fost angajat al societății.

Managerul Gheorghe Dicu: „Așteptăm ca poliția să își facă treaba”

Despre aceasta, dar și despre noutățile din acest dosar am vorbit chiar cu Gheorghe Dicu, managerul SC Radic Star. „Sincer vă spun că nu am niciun semnal, sunt însă unii angajați, câțiva, cercetați și chemați la Poliție, sunt supuși la testul poligraf, dar cred că mai durează până se va soluționa acest caz”, ne-a declarat managerul Gheorghe Dicu. Cred că este normal să se întâmple asta! Mai multe nu am ce să comentez! Nu știu să fi fost vorba de vreun fost angajat… Nu știu eu ce suspectează poliția! În legătură cu plata salariilor pe card, pot să vă spun că această măsură era luată înainte de comiterea furtului. Mai multe nu am ce să vă spun! Așteptăm ca poliția să-și facă treaba!”.
M. Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii