Cătălin Teodorescu: „Îl dau în judecată pe contracandidatul meu”

de | 28.11.2012 15:46 | Politica si Administratie

# Disperat că pierde, candidatul USL recurge la lucruri murdare! Ieri, presa a publicat afirmaţiile grave şi fără temei ale candidatului USL pe colegiul Piteşti Sud, prin care aduce acuzaţii la adresa contracandidatului său principal, Cătălin Teodorescu. Acesta îl acuză de toate problemele pe care le întâmpină în organizarea campaniei sale electorale. Cătălin Teodorescu a reacţionat:
„Aşa cum bănuiam încă de la început, asupra mea au fost făcute o mulţime de acţiuni menite să îmi păteze imaginea publică. După episodul cu gecile, urmează o nouă aberaţie: darea de mită. Am fost cu toţii martorii unui atac furibund venit din partea unuia dintre candidaţii de pe colegiul meu. Este de notorietate publică faptul că dumnealui este extrem de obişnuit cu plângerile penale şi nu ezită ca, în lipsa oricărui argument sau dovadă, să arunce cu mizerii. Insistenţa cu care politicianul respectiv încearcă să mă discrediteze, mă determină să opresc aceste calomnii pe cale legală. Îl dau în judecată!
Această strategie ieftină prin care încearcă să se victimizeze, invocând că îi dispar bannerele într-o comună condusă de un primar ARD, o consider nedemnă. Îmi cer eu scuze argeşenilor în numele candidatului USL, că nu le oferă o campanie în care principala  prioritate să fie discuţiile cu oamenii despre soluţiile reale prin care putem schimba situaţia. Toate eforturile mele au fost concentrate pe soluţii pentru crearea locurilor de muncă şi ca ziua de mâine să fie mai bună decât cea de azi. Dorinţa de mai bine a zecilor de mii de piteşteni din colegiu ne obligă să tratăm cu responsabilitate problemele şi să aibă de ales între două strategii bazate pe principii şi soluţii. Dar, din păcate, nu aceasta este calea pe care o alege candidatul USL-ului.
Despăgubirile pe care le voi primi în urma procesului de calomnie le voi dona Centrului de Copii în Dificultate Sfântul Andrei. (C.S.)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii