Web Analytics
scris joi, 01.05.2014

Cătălin Teodorescu critică autorităţile după inundaţiile din această lună: „A plouat mai mult, dar nu a fost potopul lui Noe!”

Preşedintele PDL Argeş, deputatul Cătălin Teodorescu, este indignat de reacţia autorităţilor în faţa ploilor căzute în ultima perioadă. „Să fim serioşi, a plouat mai mult, nu a fost potopul lui Noe! Dacă s-au inundat drumuri şi case, dacă s-au spart diguri este pentru că nu există programe reale, viabile de construcţie de baraje şi diguri protectoare. Se întocmesc hărţi de hazard, se cheltuiesc pentru acestea sume enorme, dar pentru ce? Să ştim unde vor fi inundaţii? Din experienţa anilor trecuţi, oricum ştim. Inundaţiile, la fel ca şi alte momente nefericite din viaţa românilor sunt ocazii în care autorităţile, cu maximă ipocrizie, să încalţe cizmele de cauciuc şi să-şi facă imagine şi campanie electorală profitând de necazurile oamenilor”, arată într-un comunicat de presă Cătălin Teodorescu, preşedintele PDL Argeş. I.B.  

Cătălin Teodorescu critică autorităţile după inundaţiile din această lună: „A plouat mai mult, dar nu a fost potopul lui Noe!”

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită