Cătălin Bulf: „Primul punct în campania electorală pentru alegerile generale ale PMP Argeş este anularea pensiilor speciale date parlamentarilor”

de | 24.06.2015 19:54 | Politica si Administratie

Cătălin Bulf a precizat că unul dintre punctele importante aflate pe agenda de lucru din campania electorală a Partidului Mișcarea Populară este anularea pensiilor speciale date parlamentarilor. Conducerea PMP Argeș speră ca românii să înțelegă, că nu este normal ca un pensionar să primească doar câteva sute de lei la pensie sau un copil doar 42 de lei pentru alocație, în timp ce parlamentarii să primească mii de lei. Amintim că în urma proiectului de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari un fost deputat sau senator care a avut trei mandate va primi o indemnizație specială de 4.000 de lei, iar unul care a avut un singur mandat va primi 1.500 de lei.
„Parlamentarii care au votat pentru pensiile speciale să nu se bucure. Primul punct în campania electorală pentru alegerile generale ale PMP Argeș este adoptarea unei legi prin care să anulăm pensiile speciale date parlamentarilor. Este primul punct al nostru. Dacă românii vor aprecia primul punct, înseamnă că în 2016-2020, parlamentarii nu vor primi pensii speciale”, a precizat liderul PMP Argeș, Cătălin Bulf. A.V.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii