Web Analytics

Carnea curcanului Peneş a cucerit Oraşul Basarabilor!

de | 27.09.2012 16:01 | Politica si Administratie

E deja certitudine. Peneș Curcanul, popularul brand de carne al firmei Galli Gallo, societate cu capital integral românesc al cărei proprietar este Cătălin Muntean, a cucerit și municipiul Curtea de Argeș. La doar trei săptămâni de la deschiderea magazinului din strada Negru Vodă, nr. 6-8, chiar peste drum de complexul Vidraru, clienții vin în număr din ce în ce mai mare să cumpere carne și produse din carne de curcan.

Ce trebuie să știți despre produsele naturale Peneș. PRODUSE REFRIGERATE DIN CARNE DE CURCAN

Carnea de curcan este o sursă excelentă de proteine şi vitamine din complexul B.
Pieptul de curcan fără piele este cea mai slabă carne. O porţie de 85 de grame are aproximativ o jumătate de gram de grăsimi.
Grăsimile sunt la jumătate faţă de cele prezente în carnea de vită sau cea de porc.
Carnea de curcan este una dintre cele mai sănătoase alegeri din spectrul larg al produselor din carne.
Carnea albă de curcan face parte din grupul alimentelor cu conţinut foarte ridicat de proteine – 24%, fiind în top alături de carnea de ton şi albuşul de ou. Nu conţine acizi graşi.
Carnea de curcan este una dintre cele mai bogate surse de aminoacizi. În plus, are un conţinut ridicat de fier, zinc şi magneziu, vitale pentru sănătatea organismului.
Recomandăm ca modul de preparare al cărnii de curcan să fie cât mai echilibrat şi dietetic, fără prăjeli.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii