Web Analytics

Câmpulungul, în afara procesului pentru Bulevardul ”Pardon”

de | 15.09.2022 12:30 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

După primul termen de judecată, Elena Lasconi a rămas singurul pârât în procesul prin care se cere anularea autorizației de construire emisă pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a Bulevardului ”Pardon”. Asta după ce instanța a respins ca neîntemeiată cererea primăriței de a fi introdus în cauză și municipiul Câmpulung! Așa că a fost nevoie de o repoziționare în cauză, astfel că procesul a fost amânat la cererea formulată de apărătorul lui Lasconi. Iar următorul termen a fost fixat pentru data de 29 septembrie, atunci când se va pune în discuție o excepție ridicată de Prefectură și o cerere de intervenție în cauză a unei alte persoane.

Procesul a fost declanșat de Instituția Prefectului după ce un control al Inspectoratului de Stat în Construcții a relevat nereguli, chiar ilegalități, în emiterea autorizației de construire. Actul este datat decembrie 2019, atunci când primar al Câmpulungului era Liviu Țâroiu.
C.I.B.

Citește și Bulevardul „Pardon” a devenit şantier în conservare

Citește și Nici dacă voia, prefectul nu scăpa! Prefectura a fost sesizată şi de un cetăţean asupra problemelor cu autorizaţia pentru Bulevardul „Pardon”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *