Web Analytics

Câmpulung, singurul oraș din țară care a câștigat premiu la Gala “România modernizată cu fonduri europene”

de | 24.11.2022 12:54 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Primarul Elena Lasconi anunță că municipiul Câmpulung e singurul oraș din țară care a gâștigat premiu la Gala „România modernizată cu fonduri europene” n cadrul Programului Operațional Capacitate Umană.

În competiție au intrat aproape 2730 de proiecte POCU . S-au premiat doar două Primării din țară: comuna Hilișeu Horia din Botoșani și Câmpulung Muscel, singurul municipiu din România.

Citește și:  Echipa de „specialişti” din Primăria Câmpulung a împins municipalitatea către un alt litigiu cu Prefectura

„Este strict meritul echipei și a partenerilor din proiect. Nu în ultimul rând este meritul comunității care s-a implicat (…) Să ai un singur angajat pe fonduri europene și să faci performanță națională când alte Primării au o armată de angajați pentru proiecte e mare lucru. Te iubesc, Iuliana și te apreciez enorm! Suntem pe lista de onoare a proiectelor derulate prin Ministerul Fondurilor Europene, asta ne-a spus ministru Marcel Boloș. Credeți-mă, e doar începutul. Ieri am semnat încă un contract de finanțare pe POCU de peste 11 milioane de lei și sunt sigură că vom fi premiați și la următoarea gală. În ultimii doi ani am depus proiecte europene de peste 500 de milioane lei. Continuăm!”, a transmis Elena Lasconi, primar Câmpulung.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *