Web Analytics

Campanie umanitară la Călinești. Copiii și bătrânii au primit pachete cu alimente și haine  

de | 21.04.2022 16:48 | Actualitate

La inițiativa primarului Mihai Georgescu, în perioada sărbătorilor pascale, la Călinesti se desfășoară campania umanitară “De Paști, aducem împreună lumină în suflete”. 

Bătrânii și copiii din familiile defavorizate, din comună, au primit astăzi, pachetele strânse de-a lungul desfășurării campaniei. 

Pachetele pentru copii au conținut încălțăminte nouă, tricouri, multe dulciuri, cozonaci. 27 de suflete s-au bucurat de ele. 

În pachetele pentru batrâni, s-au regăsit alimente de bază: produse de igienă, paturi, prosoape, dulciuri, cozonaci și haine. 

La apelul făcut de primarul Georgescu s-au alăturat și parohiile din comună. 

Au primit pachete, cozonaci și dulciuri și refugiații-2 mame și 3 copii- de care primarul se ocupa de mai bine de o lună.

Echipa, coordonată de primarul Mihai Georgescu a identificat necesitatea fiecărui caz social, pentru a le dărui ceea ce au nevoie.

,,Campania vizează îmbunătățirea nivelului de trai, nu doar prin ajutor material precum și prin certitudinea că nu sunt singuri. Cred cu tărie că investiția în educație, familie, este una dintre cele mai bune modalități de a crește calitatea vieții. Împreună putem schimba destinele acestor copii și familiilor nevoiașe care merită toate șansele la o viață socială normală.” a declarat primarul Mihai Georgescu .

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *