Campanie de colectare cărți pentru copiii internați la Spitalul de Pediatrie Pitești

de | 21.04.2021 16:12 | Actualitate

“Dăruiește un zâmbet, o carte!”, acesta este sloganul campaniei de colectare cărți, pe care o derulează Consiliul Județean Argeș pentru copiii internați la Spitalul de Pediatrie Pitești. Pot fi donate cărți la punctele de colectare de la Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu”, Muzeul Județean Argeș și Galeriile Comerciale Auchan Pitești Bradu și Aushopping Găvana.

“Din dorința de a aduce un zâmbet pe chipul copiilor internați aici, în perioada 12.04.2021- 15.12.2021, Consiliul Județean Argeș în parteneriat cu Nhood România, administratorul proprietăților Ceestrus România printre care se numără și galeriile comerciale Auchan Pitești Bradu și Aushopping Găvana, desfășoară o campanie de colectare de cărți, campanie intitulată – “Dăruiește un zâmbet, o carte!”.

Prin organizarea acestei campanii, Consiliul Județean Argeș își propune înființarea unei biblioteci destinată copiilor internați la Spitalul de Pediatrie Pitești.

Punctele de colectare sunt – Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu”, Muzeul Județean Argeș și Galeriile Comerciale Auchan Pitești Bradu și Aushopping Găvana.

Ceetrus România este un dezvoltator imobiliar mixt, prezent în 10 țări europene. Portofoliul din România include 23 de centre comerciale și Cartier Coresi, cel mai amplu proiect de regenerare urbană din țară. Compania de servicii Nhood acționează în numele organizațiilor Asociației Familiale Mulliez, printre care și Ceetrus”, transmite CJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole