Web Analytics
scris joi, 24.11.2022

Bobi Marinescu: „Constantin Stroe a fost factorul determinant pentru ca uzina Dacia să rămână în picioare”

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

„Jurnalul de Argeș” a inițiat, încă de anul trecut, o campanie în cinstea fostului director al Dacia, Constantin Stroe. Până acum, numeroase personalități și-au spus părerea despre necesitatea unei străzi și a unui bust în Pitești pentru regretatul Constantin Stroe.

Bobi Marinescu: „Constantin Stroe a fost factorul determinant pentru ca uzina Dacia să rămână în picioare”

În această ediție l-am invitat pe omul de afaceri Bobi Marinescu. ”L-am cunoscut pe Constantin Stroe. Era un om de caracter și de mare bun simț. Nu am decât cuvinte de apreciere pentru o personalitate de un asemenea calibru, care în orice discuție știa să se ridice, sau să coboare, la nivelul interlocutorului. Sunt convins că merită aprecierea comunității, pentru că știți bine ce s-a întâmplat în anii 90. El a fost factorul determinant pentru ca uzina Dacia să rămână în picioare, în comparație cu ARO de la Câmpulung Muscel. Pentru ceea ce este azi această uzină, pentru memoria lui, campania dv. este binevenită” – ne-a declarat Bobi Marinescu.

Citește și Dumitru Tomescu, ex-director Dacia, despre Constantin Stroe: „Între noi se crease o legătură ca de fraţi”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti”. Adrian Sandu, ACAROM: „Susţinem campania cu toată deschiderea”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *