Web Analytics

Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României

de | 1.12.2021 21:24 | Actualitate, Sport

FC Argeș s-a calificat în semifinalele Cupei României! A trecut de SSU Poli Timișoara, 0-0 la finalul celor două reprize de prelungire, 5-4 la loviturile de departajare.

„Sfertul” alb-violet din Cupă s-a jucat într-o atmosferă deosebită. Cei aproximativ 2.000 de spectatori, extrem de gălăgioși, a/u compensat diferența evidentă de valoare, relatează gsp.ro. 

Citește și: Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Dacă Argeşul nu ar fi pierdut nişte puncte copilăreşte, ar fi fost pe locul trei…”

Poli s-a închis excelent și a încercat să dea lovitura pe contraatac. A avut o șansă mare în prima parte, prin Octavian Ursu, scăpat singur spre poartă. Șutul a fost însă telefonat. Șansa bănățenilor a venit imediat după o intervenție miraculoasă a portarului Păduraru. Acesta respinsese în corner o lovitură de cap trimisă de Said, din 6 metri.

FC Argeș a forțat în cele două reprize de prelungiri, a trimis multe centrări în careul advers, dar fără succes. Apărarea eroică a formației pregătite de Nicolae Croitoru a rezistat.

Citește și: Nori negri imobiliari se adună deasupra Primăriei Piteşti

Cea de-a treia semifinalistă a fost decisă în urma loviturilor de departajare. Aici, piteștenii au avut nervii mai tari, la fel ca în meciul din „șaisprezecimi”, cu FC Botoșani.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii