Web Analytics
scris miercuri, 22.11.2023

Cadavrul mumificat găsit la Leordeni era al fostului medic al lui Traian Băsescu

Doctorul Doru Mihail Dinu Cristea avea 76 de ani și trăia singur de câțiva ani
El construise și o troiță în fața vilei sale din Leordeni

Doru Mihail Dinu Cristea, doctor de medicină internă, a fost găsit, săptămâna trecută, decedat în locuința sa din satul Cârciumărești, comuna Leordeni. Descoperirea a fost făcută după câteva luni de la moartea medicului, întrucât cadavrul era în putrefacție.

Cadavrul mumificat găsit la Leordeni era al fostului medic al lui Traian Băsescu

Avea trei copii, dar erau plecați în Canada și Germania

În București, fostul doctor a avut cabinet individual de medicină internă în Sectorul 5 și a fost o perioadă chiar medicul lui Traian Băsescu, după cum a mărturisit el însuși, în urmă cu un an, unei persoane în care avea încredere. De altfel, de câțiva ani buni, medicul în vârstă de 76 de ani se retrăsese la țară, unde trăia de unul singur, fiind divorțat. Își cumpărase o casă în Leordeni pe care a extins-o. Lângă gardul masiv, cu porți forjate, a construit și o troiță, care a fost sfințită de preotul din parohie, părintele Ionuț Stanciu. Pe contul său de Facebook, la poza de profil doctorul avea scris: „family is everything” (familia e totul).

Avea trei copii, plecați toți peste hotare, în Canada și Germania, însă legăturile pesemne că nu erau așa strânse, dovadă că dispariția bărbatului a fost sesizată extrem de târziu. În ultima perioadă nu mai fusese văzut nici de vecini. Aceștia i-au povestit preotului că au încercat în zadar să ia legătura cu doctorul în urmă cu câteva săptămâni. Abia zilele trecute, poliția a forțat ușa de la intrarea în casă după ce i-a contactat pe copiii medicului. În casă au găsit un cadavru mumificat, căzut, „după câteva luni de stat acolo…”.

Citește și Şeful Direcţiei Silvice Argeş a ajuns la „Gazeta de perete”. Armand Chiriloiu, acuzat că a participat la o petrecere deocheată, cu sex pe bani, alături de omologul său din Vrancea!

Preotul Ionuț Stanciu: „Pleca mult în afara țării, de aici și reticența vecinilor de a-l căuta”

Preotul locului ne-a spus că mai venea cu botezul la casa doctorului, de sărbători, dar acesta nu întotdeuna era acasă. Uneori era plecat în străinătate. „Probabil de aici și reticența vecinilor de a-l căuta, de a insista să intre la el în curte, pentru că nu prea era acasă și toată lumea a crezut că era plecat. Pleca mult în afara țării, la simpozioane, la congrese ș.a.m.d. Ne-am pus și noi întrebarea: să stea atâtea luni fără ca nimeni să îndrăznească să intre acolo?!”. Acum, lanțul e pus la poarta vilei cu troiță din Leordeni, iar medicul Doru Mihail Dinu Cristea s-a întors acolo unde își are rădăcinile, fiind înmormântat în parohia Goleștii-Badii din Topoloveni.

Citește și Procesul lui Sorin Balaş & Co, privind infracţiuni silvice, amânat din nou!

Citește și Lovitură de teatru în dosarul de la DNA Piteşti. Constructorul Briciu returnează banii către DGASPC Argeş, dar vrea cele 5 case înapoi

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *