Bradu. Bărbatul care și-a lăsat nepoata de 14 ani însărcinată, a fost trimis în judecată

de | 8.04.2022 08:52 | Actualitate

Bărbatul din comuna Bradu care și-a lăsat nepoata de 14 ani însărcinată a fost trimis în judecată. Reamintim că, pe 7 martie, Rebeca, minora care locuia în aceeași casă cu unchiul său, a născut o fetiță.

Detalii AICI.

IPJ Argeș transmite:

Citește și:Horror! Gravidă pusă la spital să ia tratament de Covid 19 deși nu era bolnavă

În ziua de 06 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind pe un bărbat de 39 de ani, din Bradu, în prezent arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Din cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani, din Bradu, care locuia în aceeași gospodărie cu persoana vătămată, ar fi întreținut relații sexuale cu minora, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei, având în vedere vârsta minorei, dar și poziția de autoritate a acestuia.

Reamintim că în ziua de 22 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, au reținut pe bărbatul în cauză, în ziua următoare acesta fiind prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *