Bradu. Bărbatul care și-a lăsat nepoata de 14 ani însărcinată, a fost trimis în judecată

de | 8.04.2022 08:52 | Actualitate, Home

Bărbatul din comuna Bradu care și-a lăsat nepoata de 14 ani însărcinată a fost trimis în judecată. Reamintim că, pe 7 martie, Rebeca, minora care locuia în aceeași casă cu unchiul său, a născut o fetiță.

Detalii AICI.

IPJ Argeș transmite:

Citește și:Horror! Gravidă pusă la spital să ia tratament de Covid 19 deși nu era bolnavă

În ziua de 06 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind pe un bărbat de 39 de ani, din Bradu, în prezent arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Din cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani, din Bradu, care locuia în aceeași gospodărie cu persoana vătămată, ar fi întreținut relații sexuale cu minora, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei, având în vedere vârsta minorei, dar și poziția de autoritate a acestuia.

Reamintim că în ziua de 22 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, au reținut pe bărbatul în cauză, în ziua următoare acesta fiind prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată

Acest articol este despre: bradu,nepoata insarcinata,trimis in judecata

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”
Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”

Șeful statului a declarat, marţi, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că a rămas acelaşi partid autentic, care nu şi-a abandonat niciodată în cei aproape 150 de ani de existenţă doctrina, crezul sau valorile. Timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa...


Loading RSS Feed