Web Analytics

Horror! Gravidă pusă la spital să ia tratament de Covid 19 deși nu era bolnavă

de | 31.07.2020 07:54 | Actualitate

Depistată pozitiv la Covid-19, în spitalul de la Mioveni, o gravidă în vârstă de 32 de ani din Topoloveni, a trecut prin coșmarul vieții ei pe care îl relatează pe pagina personală de Facebook, ca un strigăt de disperare. Mihaela Popescu spune că a ajunsă la Mioveni, pentru un control, află cu groază că testul la Covid îi iese pozitiv și este transferată la Câmpulung, spital în care sunt tratate gravidele care ar avea Coronavirus (!!!). Aici i se face, la cererea medicului, un nou test. Între timp este controlată ginecologic într-o cameră mizeră, după cum o descrie tânăra și…pusă să ia tratament. Cineva de la DSP care sună să o întrebe de contacții direcți îi spune să nu ia medicația de Covid. Testul iese…negativ(!!!). Iar după 48 de ore iese și al doilea. Tot negativ. „Undeva s-a produs o greșeală”, zice medicul. Alte două gravide care ajung în unitatea spitalicească spun că au pățit același lucru. Depistate pozitiv apoi, în mod „miraculos”, declarate negative la Covid! Va da cineva socoteală pentru toate aceste greșeli care au adus disperarea în familiile atâtor români?!
Dar vedeți mai jos chiar postarea argeșencei care a trecut, în câteva zile de la agonie la extaz scâpând cu bine din ghearele unui sistem medical putred și total nepregătit să facă față acestei pandemii.
#”HAIDETI SA VA POPESTESC PATANIA MEA
Pe data de 11 sambata m am prezentat la spital la mioveni cu niste mici contractii, ma examineaza dr meu si hotaraste sa ma interneze ca luni sa imi faca operatia de cezariana… Înainte de internarea propriu zisa sunt dusa sa mi se ia exudatul pt depistarea covidului… a doua zi duminica dupa amiaza imi vine rezultatul Pozitiv  ??Șoc, groaza, si disperare??ma suna dr meu si imi spune sa stau linistita ca o sa fiu transferata la Câmpulung ca acolo este maternitate pt gravidele cu covid si o sa fiu tratata foarte bine… Va dati seama cum a picat aceasta veste, am parintii bolnavi, socrul la fel, strabunica de 80 ani pe care nu as fi vrut sa ii imbolnavesc?. Ma gandeam la bebelus ca daca nasc la Câmpulung nici macar sa il vad nu ma lasa, avea sa il trimita la Mioveni sau la Pitesti iar eu sa il iau cand ies negativa….
Am insistat foarte mult sa repet testul si ei nu au vrut, ca procedura este sa il repet peste 8 zile, vroiam sa il platesc doar sa mi-l repede dar nu a fost chip sa ma lase,asa ca am fost transferata la Câmpulung  ?ce sa spun cand am ajuns acolo a inceput disperarea mea, horror, era exact ca intr-un lagăr  ?vine o doctora sa ma controleze, pff ma baga intr o camera MIZERAAAA??am plans in continuu, mi se parea ca traiesc un cosmar si asteptam sa ma trezesc??bun… ma duc in salon, bine ca eram singura si nu eram bagata cu alti bolnavi, si sunt lasata acolo fara alte intrebari, fara sa vina sa vb cineva cu mine despre ce se va intampla pe mai departe in conditiile in care eu a 2 a zi urma sa nasc… asistentele nu veneau decat dimineata si seara sa imi monitorizeze bebele, iar cand intrebam. de dr ceva imi raspundeau ca o sa vina si la mine dar ciuca… dupa 3 zile de disperare primesc si o veste buna si anume ca dr meu a insistat sa mi se repete testul, wooow acum se poate face? ce josnic! mi se ia proba si in 10 ore rezultatul Negativ, pff in sfarsit am respirat usurata dar culmea trebuia sa mai stau 48 ore sa repet din nou  ?
între timp asistentele tot veneau cu tratament pt covid… CE MĂH??? pt ce sa iau pastile daca nu am simptome? pt ce? la care asistenta nu e. problema rau nu iti fac  ??
Ma trezesc cu telefon de la DSP ca sa ia in evidenta contactii mei directi, ii spun ca stau cu sotul, fata si mama si merg des la socrii.. el ce spune nu ma intereseaza decat de sot si copil??pai si ceilalti nu sunt contacti directi? in fine macar au scapat ei… si imi vine in minte sa il intreb daca e normal sa mi se dea tratament pt covid daca eu nu am simptome, iar raspunsul lui a fost : Cum doamna sa vi se dea tratament? v a dat dr tratament pt covid? doamna sa refuzati tratamentul ca nu e normal!  ????CE MĂH??? DOAMNE DOAMNE ca mori cu zile in spitalele noastre, mori cu zile  ???
Dupa toate astea imi iese si celalalt test Negativ iar replica unui dr a fost ca undeva s a produs o greseala  ???Multumesc lui Dumnezeu ca bebelina mea a stat cuminte in burtica ca aia imi lipsea sa nasc in cocina aia??
Asa ceva nu ma gandeam sa trăiesc vreodata???pur si simplu m-a marcat pe viata, si va spun sigur ca nu sunt singura, inca o fata venita tot de la. mioveni a fost pozitiva iar mai apoi miraculos negativa, iar alte 2 fete care erau in alt salon au iesit negativ plus fara simptome… despre ce vb? am ajuns sa ne batem joc de viata unor tinere si a unor bebelusi? pt ce? pt bani?  ??? RUȘINE SA VA FIE! RUȘINE!”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii