Web Analytics

Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Sperăm să nu pierdem nici cu FC Voluntari, poate chiar să câştigăm cele trei puncte”

de | 4.02.2022 10:30 | Actualitate, Sport

CS Mioveni a avut un început bun de retur de campionat, câștigând acasă cu Academica Clinceni, scor 3-1, și remizând la Chindia Târgoviște, scor 0-0. Întrebat despre aceste rezultate, despre următoarea confruntare cu FC Voluntari, despre transferurile de jucători din ultima perioadă și despre problemele medicale din lot, Bogdan Stoica, managerul sportiv de la CS Mioveni, ne-a declarat: ”Ultimele două partide au fost două jocuri cu echipe cu care ne luptăm direct pentru evitarea retrogradării. Au fost două rezultate bune. Cu Academica Clinceni trebuia să batem neapărat și la Chindia Târgoviște nu trebuia să pierdem. Asta s-a și întâmplat, ceea ce ne dă încredere în următoarele meciuri.

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: ”Vom continua competiţia, dar trebuie să tragem un semnal de alarmă în privinţa arbitrajelor

Puteam să luăm și cele trei puncte cu Chindia, dar este bine că nu am pierdut. Urmează pentru noi un meci foarte greu cu FC Voluntari, echipă care se află în play-off, o echipă bună, dar sperăm să nu pierdem și poate chiar să câștigăm cele trei puncte. În momentul acesta noi suntem pe un drum bun, sper să o ținem tot așa și la sfârșitul play-out-ului să reușim să evităm retrogradarea.

Antrenorul a cerut să aducem ceva întăriri, am reușit să aducem câțiva jucători și, dacă o să mai fie nevoie de alți jucători până se termină perioada de transferuri, vom vedea ce putem face. În momentul de față nu suntem în discuții cu niciun jucător, dar urmărim mai mulți fotbaliști și, dacă vom considera că o să mai fie nevoie de întăriri, încercăm să mai aducem. În momentul de față nu avem probleme medicale în lot, cu excepția lui Bogdan Rusu, care o să înceapă și el săptămâna aceasta antrenamentele, cu mască, pentru a se proteja”.

Citește și CS Mioveni face 0-0 la Chindia și câștigă un punct în deplasare

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *