Web Analytics

CS Mioveni face 0-0 la Chindia și câștigă un punct în deplasare 

de | 30.01.2022 16:28 | Actualitate, Sport

CS Mioveni începe foarte bine anul. După victoria de acasă cu Clinceni (3-1), din etapa trecută, se întoarce acum cu un punct din deplasarea  la Chindia, o contracandidată la evitarea retrogradării.

Scorul alb (0-0) vine după o partidă  de mare angajament a elevilor lui Alexandru Pelici, care s-au apărat precis, blocând cu succes puținele culoare  ofensive ale gazdelor. Portarul Ducan a fost remarcatul galben-verzilor, cu câteva intervenții inspirate care au păstrat tabela de marcaj intactă. Meciul n-a fost unul spectaculos și cu multe ocazii, însă angajamentul a fost total, cu ambele echipe având șansa lor la victorie.

Citește și Sancţionat de FRF pentru că nu are licenţa PRO, Andrei Prepeliţă reacţionează: „Nu văd de ce aş fi amendat şi suspendat două etape! Am luat legătura cu avocatul şi am făcut contestaţie”

Cu un plus parcă pentru gazde. Însă apărarea foarte bine organizată a CS Mioveni nu le-a dat mari speranțe celor de la  Chindia. Așa cum spunea și antrenorul Alexandru Pelici, meciul a fost unul de angajament, urât și confuz pe alocuri :“buf noi, buf ei, părea la un moment dat că suntem în filmul Tunurile din Navarone”.
Însă glben verzii sunt câștigătorii partidei, cu un punct bifat în deplasare și care îi menține pe locul 11, poziție în afara locurilor de baraj și retrogradare.                         
Gabriel Grigore                                        

Foto: GSP

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *