Web Analytics

Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Avem două meciuri grele într-o săptămână”

de | 3.03.2022 12:48 | Actualitate, Sport

Întrebat despre ultimele trei partide din campionat, o înfrângere și două egaluri, dar și despre următoarele două meciuri din acest sezon, cele cu Universitatea Craiova și UTA Arad, Bogdan Stoica, managerul sportiv al celor de la CS Mioveni, ne-a declarat: ”În afară de meciul cu FC Argeș, am avut două rezultate bune și mă refer la ultimele trei etape de campionat. Am reușit să facem un meci egal cu FCSB pe teren propriu, în urma unui joc bun. De asemenea, am făcut egal și la Botoșani. Sunt două echipe care sunt în play-off, care joacă în play-off. De la meciul cu FC Argeș ne așteptam la mai mult, dar astea au fost rezultatele până la urmă. Urmează meciul de acasă cu Universitatea Craiova, o echipă, de asemenea, din play-off, un meci foarte greu, dar sperăm să scoatem un rezultat bun.

Citește și Mihai Olteanu, antrenor secund CS Mioveni: „Mioveniul e o echipă mică, dar cu suflet mare”

Avem și deplasarea de la UTA, o echipă care, după părerea mea, merita să joace în play-off, un meci pe care îl tratăm cu toată seriozitatea. Avem două meciuri grele într-o săptămână și sperăm să scoatem cât mai multe puncte, pentru a evita locul de baraj. Există posibilitatea să nu luăm niciun punct din aceste două meciuri, dar se poate să luăm și 6 puncte din aceste meciuri. De ce nu?”.
În altă ordine de idei, Bogdan Stoica ne-a mai spus că își dorește ca gruparea din Trivale să-și atingă obiectivele: ”Nu aș vrea să spun foarte multe despre FC Argeș, sunt alții în măsură să o facă, dar îmi doresc ca FC Argeș să meargă în play-off și chiar să câștige și Cupa României dacă se poate”.

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Vom trage linie şi vom vedea cine va pleca şi ce jucători vom mai putea aduce”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *