Web Analytics
scris luni, 20.05.2024

Bătaie generală, după ce PAOK a luat titlul. Răzvan Lucescu, scos cu jandarmii de pe gazon

Aris Salonic – PAOK 1-2. Răzvan Lucescu a luat titlul pe terenul marii rivale din Grecia. La finalul partidei a avut loc un scandal monstru pe gazon.

Bătaie generală, după ce PAOK a luat titlul. Răzvan Lucescu, scos cu jandarmii de pe gazon

Lucescu a luat al doilea titlu la PAOK, după cel din 2019. A câștigat cu 2-1 pe terenul marii rivale, adică rezultatul de care avea nevoie pentru ca meciul AEK – Lamia să nu mai conteze. La finalul partidei, a avut loc o bătaie generală, cu Răzvan Lucescu implicat direct.

Citește și: Universitatea Cluj a învins pe Oţelul Galaţi și va juca finala barajului pentru calificarea în preliminariile UEFA Conference League

Scandalul a pornit de la Răzvan Lucescu, care după fluierul final a făcut semne către tribune. Cei de la Aris s-au enervat și a pornit un scandal general pe teren, care a continuat pe tunelul care duce la vestiare. Au fost scene desprinse din filmele de acțiune, jandarmii și forțele de ordine au intrat pe teren pentru a calma lucrurile, dar părea că nu fac față, s-au împărțit lovituri între cele două tabere.

Lucescu a fost scos cu scutierii de pe teren, iar în acest timp făcea gesturi nervoase către adversari. Jucătorii celor două echipe și-au împărțit pumni pe tunelul care duce la vestiare, imagini surprinse de televiziunea greacă care a transmis meciul.

Meci tensionat între Aris și PAOK

Tensiunea a fost la cele mai înalte cote, echipa lui Răzvan Lucescu a rămas în 10 oameni în minutul 79, după ce Michailidis a primit al doilea cartonaș galben PAOK s-a retras, s-a apărat până la final, iar la ultima fază era aproape să o pățească. Un atacant de la Aris a trimis pe lângă poartă cu capul, lăsat singur în careu de apărarea lui PAOK. S-a fluierat finalul după această fază, iar PAOK a câștigat al patrulea titlu din istoria clubului.

Citește și: Șase românce, în calificări la Roland Garros

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...