Web Analytics
scris marți, 07.11.2023

Bărbat tâlhărit și amenințat cu pistolul pe Autostrada A1 de două persoane luate la ocazie

Un bărbat a fost agresat și amenințat cu pistolul, pentru a i se fura 430 de lei și mașina, de două persoane pe care le luase la ocazie.

Bărbat tâlhărit și amenințat cu pistolul pe Autostrada A1 de două persoane luate la ocazie

Citește și: CIA: România are a treia cea mai mare mortalitate din lume, peste Ucraina sau Fâșia Gaza


Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat, marți, de un bărbat, cu privire la faptul că a fost agresat fizic și deposedat prin violență și amenințări, cu un pistol, de suma de 430 de lei, de mașină și acte, de două persoane necunoscute, pe care le transportase din zona București – Vitan până în zona industrială din localitatea Chiajna, adiacentă cu DNCB și Autostrada A1.

Citește și: Paznic din Argeș, „mangă” în timpul serviciului


Polițiștii din Chitila, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, s-au deplasat la fața locului, unde a luat legătura cu victima. Ulterior, aceasta a fost transportată la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Autoturismul a fost depistat abandonat, de către polițiștii din București pe Bulevardul Preciziei din sectorul 6 București, acesta prezentând urme de incendiere în habitaclu. În ceea ce privește pistolul, din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în cauză, ar fi vorba de un pistol de tip paintball.

Citește și: A murit un cunoscut actor din serialul CSI Miami. Avea doar 35 de ani


Polițiștii fac cercetări, în vederea identificării, depistării și tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în comiterea faptei sesizate, cât și pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită