Web Analytics
scris sâmbătă, 20.07.2024

Bărbat prins în flagrant în timp ce viola un băiat de 14 ani, în capitală

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost prins în flagrant, sâmbătă, 20 iulie, în timp ce ar fi săvârşit o infracţiune de viol asupra unui minor de 13 ani, a informat Poliţia Capitalei, potrivit AGERPRES.

Bărbat prins în flagrant în timp ce viola un băiat de 14 ani, în capitală

Citeşte şi: Două copile au alertat degeaba poliția din Argeș. Ce au pățit părinții

Poliţişti din cadrul Secţiei 26, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce ar fi întreţinut relaţii de natură sexuală cu un minor, în vârstă de 14 ani, la o locaţie din Sectorul 4.

Din cercetările şi verificările efectuate în cauză a rezultat că bănuitul l-ar fi ademenit pe minorul de 14 ani, cu scopul de a întreţine raporturi intime, prin oferirea unor sume de bani ori promiterea altor beneficii”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Băiatul se află acum în custodia mamei.

Potrivit sursei citate, acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost condus la sediul Secţiei 26 Poliţie în vederea continuării verificărilor şi dispunerii măsurilor ce se impun.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită