„Avem cea mai bună ofertă pentru lapte şi corn şi vom câştiga”

de | 27.09.2012 16:07 | Politica si Administratie

# Declară Adriean Asan, noul manager şi proprietar al Lactag. La două luni de la preluarea Lactag, noii proprietari ai societății se confruntă deja cu mai vechile metehne ale administrației publice locale și anume bulibășeala (scuzați expresia) care caracterizează an de an licitația pentru programul „Lapte și corn în școli”. Despre aceasta, dar și despre noutățile de la Lactag am discutat cu Adriean Asan, directorul general al companiei.

# Iată că a trecut mai bine de o săptămână, de când a început școala și licitația pentru programul „Lapte și corn” bate pasul pe loc.
– Da, așa este, noi am depus ofertă, au mai depus încă doi agenți economici, ofertele au fost deschise (n.r. pe 6 septembrie) și atât. Acum (n.r. luni, 24 septembrie) nu avem nici un termen pentru licitație, deci suntem în stand by. Am aflat că și anul trecut a fost o situație de genul acesta. Așteptăm să vedem ce se va întâmpla.

„Vrem să păstrăm tradiția ca Lactagul să distribuie laptele și cornul”

# În Argeș a devenit aproape o tradiție ca Lactag să câștige această licitație pentru produsele lactate. Credeți că veți reuși să continuați această tradiție?
– Ne dorim să păstrăm această tradiție și să o continuăm și în anii viitori. Eu cred că Lactag a demonstrat în anii trecuți că a făcut un lucru bun, că este o firmă serioasă, eficientă, iar noi vom arăta că suntem cel puțin la fel de eficienți ca și foștii administratori ai companiei.
# Tot o tradiție devenise și faptul ca Lactag să fie contestată și atacată, după ce câștiga licitația, invocându-se la acea vreme relația strânsă dintre Nicolae Oiță și președintele Constantin Nicolescu. Credeți că veți fi contestați, dacă veți câștiga?
– În primul rând vreau să spun că am convingerea că domnul Oiță ar fi făcut din Lactag o societate de succes, indiferent dacă exista o relație anume sau nu. Spun asta pentru că am preluat de la domnul Oiță o companie extrem de bine pusă la punct. Referitor la licitație, eu sunt convins că avem cea mai bună ofertă și că vom câștiga. Legat de contestații, sper să nu avem parte de așa ceva, dar știți cum e: cu cât ești mai bun, cu atât ai mai mulți contestatari. Iar când chiar ești cel mai bun, ai și cei mai mulți contestatari.

„Am deschis trei noi puncte de lucru, la Craiova, Ploiești și București”

# Ce e nou la Lactag, de când s-a schimbat acționariatul și ce perspective are compania?
– Nou este programul de expansiune pe piață și care până acum s-a concretizat prin deschiderea a trei puncte de lucru noi, în Craiova, Ploiești și București, mărirea capacității de distribuție prin mărirea flotei companiei și intrarea pe noi piețe în sensul introducerii produselor noastre pe rafturile unor hypermarketuri și lanțuri de magazine din care până acum lipseam. Perspectiva e una singură: dorim și vom face ca Lactag să devină un brand cu acoperire națională.
# Care este relația cu Top Gel, sunt legate producțiile celor două societăți în vreun fel sau altul?
– Nu. Aici s-a făcut o confuzie încă de la început și trebuie lămurită. Lactag nu este subsidiara Top Gel și nici invers. Lactag și Top Gel sunt afaceri total separate, fără nicio legătură între ele și atâta tot.
Florin Silvestru

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Simona Bucura Oprescu – mesaj de Sfânta Maria

𝑨𝒅𝒐𝒓𝒎𝒊𝒓𝒆𝒂 𝑴𝒂𝒊𝒄𝒊𝒊 𝑫𝒐𝒎𝒏𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒄𝒆𝒂 𝒎𝒂𝒊 𝒗𝒆𝒄𝒉𝒆 𝒔𝒂̆𝒓𝒃𝒂̆𝒕𝒐𝒂𝒓𝒆 𝒊̂𝒏𝒄𝒉𝒊𝒏𝒂𝒕𝒂̆ 𝑺𝒇𝒊𝒏𝒕𝒆𝒊 𝑭𝒆𝒄𝒊𝒐𝒂𝒓𝒆 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒂,...