Web Analytics

„Aştept probe că meciul dintre CS Mioveni şi FC Argeş a fost blat!”

de | 6.09.2012 12:32 | Sport

# Spune Dumitru Olteanu, preşedintele CS Mioveni, după scorul de proporţii din Cupa România.

# CS Mioveni a umilit FC Argeș chiar la Pitești, după ce a învins-o cu 6-0.
– Noi am tratat meciul din cupă, ca și un meci oficial. Am folosit prima echipă și a rezultat ceea ce s-a văzut. Ne-am dorit să aducem la Mioveni, pentru viitoarea partidă din Cupa României, o echipă de Liga I și se pare că vom și reuși.
# Se bârfește că meciul din Trivale n-ar fi fost decât o înțelegere, un blat ca să fiu mai direct…
– Nu putem vorbi de așa ceva! Noi ne-am făcut treaba și altceva nu am ce comenta. Eu nu știu de nicio înțelegere, iar dacă cineva poate să demonstreze asta, atunci vom vedea… Dacă cineva are probe, îl invit să demostreze că a fost blat între Mioveni și FC Argeș la meciul din cupă.
# Scenariul ar fi că FC Argeș a netezit drumul în cupă Mioveniului tocmai pentru ca să primească ultima tranșă din banii de pe transferul lui Năstăsie.
– Nu este adevărat. Noi am plătit deja FC Argeșului toți banii pe Năstăsie!
# Bun, atunci cum explicați faptul că Argeșul a folosit rezervele în acest meci?
– Nu este treaba mea, dar vă pot spune că nici noi nu am început cu doi titulari și mă refer la Emil Dică și Coșereanu. Este problema lor cum consideră că se prezintă la un meci sau la altul.

„Emil Dică are un salariu lunar mai mic de 3.000 de euro ”

# În altă ordine de idei, vă întreb dacă e adevărat că Emil Dică are un salariu lunar de 3.000 de euro?
– Emil Dică are un salariu decent, un salariu de liga secundă.
# Se poate spune că este cel mai mare dintre toate salariile jucătorilor de la CS Mioveni?
– Nu. Emil Dică are mai puțin de 3.000 de euro pentru că la Liga a II-a nu poți plăti asemenea sume de bani.
# Pe lângă Mihăiță Ianovschi, care se pare că l-a convins pe Dică să semneze cu Mioveniul, s-a implicat și Dani Coman în acest transfer?
– E foarte probabil ca și Dani Coman să-i fi dat vreun sfat fotbalistului, mai ales că sunt naș și fin. Dar, țin să subliniez că Emil Dică a semnat un contract cu oficialii Mioveniului, nu cu Dani Coman.

„Antrenorul nu a fost și nici nu va fi sigur vreodată de scaunul său”

# Ce obiectiv ați fixat pentru acest sezon?
– Încercăm să reclădim echipa cu jucătorii tineri veniți de la școala Dani Coman și cu cei câțiva jucători cu experiență mai mare în fotbalul românesc. Sperăm ca în doi ani de zile să formăm o echipă competitivă, cu care să atacăm și promovarea.
# Ridicarea penalizării de 13 puncte a produs iritare în rândul unor conducători de club…
– Este adevărat! Mai multe echipe și-au arătat nemulțumirea pentru acest lucru. Și mai cred că CS Mioveni îi cam sperie… Cert este că am început campionatul cu zero puncte. Dacă rămâneam cu penalizarea de 13 puncte și fiind numai 14 echipe în serie, eram practic condamnați la retrogradare. Nu aveam nicio șansă!
# Sunteți mulțumit de antrenorul Mihăiță Ianovschi?
– Bineînțeles că da. Dar țin să precizez că nu ne permitem să pățim ce am pățit anul trecut, iar antrenorul nu a fost și nici nu va fi sigur vreodată de scaunul său.
# Dacă veți avea rezultate negative ce veți face?
– Nu pot să spun că nu vom lua măsuri, dar cred că nu putem vorbi de a demite pe cineva, chiar și dacă nu vom avea rezultate pozitive. Spun acest lucru pentru că am putea vorbi în acest caz de demisie, nu de demitere… M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii