Web Analytics
scris miercuri, 03.06.2015

Argeşul va colabora cu o regiune din Armenia

În cadrul conferinţei săptămânale de presă a Consiliului Judeţean Argeş, preşedintele Florin Tecău a declarat că judeţul Argeş va semna, la finele lunii iunie, un parteneriat cu o regiune din Armenia. Şeful CJ a mai spus că această colaborare se va axa în principal pe domeniile cultură şi educaţie.

Argeşul va colabora cu o regiune din Armenia

„Ieri seară am primit de la Secretariatul General al Guvernului nominalizarea Argeşului pentru a semna un parteneriat cu o regiune din Armenia. La sfârşitul lunii iunie, premierul Armeniei vine în România, la invitaţia premierului Victor Ponta, şi, în prezenţa celor doi premieri, Argeşul şi Tulcea, vor semna parteneriate cu regiuni din Armenia pentru colaborări şi schimburi culturale şi pe educaţie. Eu cred că este o recunoaştere a activităţii pe care am dus-o în ultimul timp şi a relaţiilor pe care am reuşit să le stabilim la nivelul regiunilor din Europa, iar faptul că vom semna acest parteneriat este o mândrie  pentru judeţul Argeş”, a declarat Florin Tecau.
I.H.B.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...