Web Analytics
scris miercuri, 15.01.2014

Argeşul poate avea 3 reprezentanţi la Olimpiada de Iarnă

Delegaţia României la Olimpiada de Iarnă care va avea loc la Soci (Rusia) în perioada 7-23 februarie ar putea include şi trei sportivi argeşeni. Totul depinde de rezultatele care se vor obţine peste 5 zile în cadrul ultimei etape de Cupă Mondială la Bob, programată în Austria. Echipajul României de Bob 4 persoane care ar putea ajunge la Olimpiadă este format din Nicolae Istrate, Bogdan Bărcăcilă, Emil Peptea şi Florin Crăciun, primii 2 sportivi fiind legitimaţi la CS Muscel Câmpulung. Ei depind acum de jocul rezultatelor, după ce duminica trecută s-au clasat pe locul 19 în etapa mondială din Elveţia, având nevoie ca echipajul italian condus de Simone Bertazzo să nu câştige întrecerea din Austria.
Nicolae Istrate (foto dreapta) va fi sigur unul dintre reprezentanţii României la Soci fiindcă a obţinut calificarea în proba de Bob 2 persoane, alături de Florin Crăciun. Musceleanul clasat pe locul secund în topul sportivilor pe 2013 realizat de către CS Muscel va bifa a treia participare consecutivă la o Olimpiadă de iarnă. De menţionat şi faptul că antrenorul lotului naţional de Bob, Iulian Păcioianu, este şi el muscelean. (C.I.B.)

Argeşul poate avea 3 reprezentanţi la Olimpiada de Iarnă

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...