Argeşenii nu se dau în vânt după modelul Lodgy

de | 11.07.2012 21:57 | Politica si Administratie

# Cei mai importanţi dealeri Dacia confirmă. Lansat recent, noul model Dacia Lodgy, fabricat în Maroc, nu pare, cel puţin deocamdată, să stârnească interesul argeşenilor aflaţi în postura de a-şi cumpăra o maşină nouă, aceştia rămânând în majoritatea lor fideli modelelor deja consacrate, precum Logan, Sandero sau Duster. Trendul ne-a fost confirmat de Alin Vaidescu şi Paul Schiaucu, reprezentanţii a doi dintre cei mai importanţi dealeri locali Dacia, AMAT, respectiv Daperom. „Chiar dacă în momentul lansării în România erau anunţate câteva sute bune de comenzi, asta nu înseamnă că vorbim de un interes anume pentru acest model. Şi noi, la AMAT, avem câteva cereri, nu vă pot spune câte, dar veţi vedea că există o anumită inerţie a cumpărătorilor care nu vor face din Lodgy o preferinţă prea curând”, ne-a declarat Alin Vaidescu.

Opririle producţiei de la Dacia nu au afectat vânzările

De asemenea, cei doi oameni de afaceri ne-au explicat că niciuna dintre cele două opriri ale producţiei de la Dacia nu a afectat activitatea dealerilor mărcii, astfel că nu au existat cazuri ca vreun client să nu-şi fi primit maşina comandată la termenul stabilit. „Opririle producţiei la uzină nu au avut nicio reacţie în piaţă pentru că disponibilitatea de vânzare era suficientă. De regulă fiecare dealer ştie cam la ce volum de vânzări să se aştepte într-o anume perioadă şi are grijă să aibă asigurat acel volum chiar şi în condiţiile unor situaţii neprevăzute cum au fost acestea”, a spus Paul Schiaucu.

Dacia a oferit un Logan Van pompierilor din Mioveni

Miercuri, 4 iulie, Jerome Olive, director general Automobile Dacia, a înmânat colonelului Ion Popa, inspector şef al ISU Argeş, cheile unui Logan Van oferit Detaşamentului de Pompieri Mioveni. Vehiculul a fost folosit drept autospecială de descarcerare, iar din 2012 a fost dotat de Detaşamentul de Pompieri Mioveni cu o motopompă, un tub de aspiraţie, două role de furtun, două stingătoare, costum şi cască de protecţie pentru a fi transformat în autospecială  de primă intervenţie şi comandă. Autoutilitara va fi utilizată de Detaşamentul de Pompieri din Mioveni în operaţiuni de salvare, scop pentru care a fost echipată de către ISU Argeş cu girofar, staţie radio şi sirenă. Fabricat în 2008, vehiculul are echipare Pack Confort (versiune superioară) şi motorizare Diesel de 1,5 litri. De la data punerii la dispoziţia ISU Argeş, în mai 2009, până în prezent, vehiculul a fost folosit în operaţiuni de salvare şi a parcurs peste 4.300 de kilometri.
Material realizat de Florin Silvestru

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii