Argeșeanul Laurențiu Octavian Soare a deschis un Ciucaș într-una din cele 77 de zile norocoase și a câștigat!

de | 14.10.2015 22:20 | Politica si Administratie

Premiile neașteptate sunt întotdeauna cea mai plăcută surpriză, care pot schimba viața unui om, de aceea am decis să vedem cum a reușit unul din premiile oferite în cadrul promoției Ciucaș „77 de zile norocoase” să facă toamna mai frumoasă  unuia dintre câștigătorii norocoși.
Promoția națională Ciucaș a început pe 15 august și durează până pe 30 octombrie. În toată această perioadă, 77 de fani norocoși care aleg să se relaxeze alături de o bere Ciucaș pot câștiga unul dintre premiile puse la bătaie în valoare de 3.000 de RON fiecare.
Câștigătorul cu care am stat de vorbă este dl. Laurențiu Octavian Soare din Rucăr, județul Argeș, care ne-a spus că s-a bucurat foarte tare împreună cu soția dumnealui atunci când, într-o dimineață, au introdus pe site-ul www.bereaciucas.ro codul găsit pe capacul unui Ciucaș cumpărat de cu seară. Dl. Soare ne-a mărturisit că plănuiește să pună deoparte suma câștigată, pentru viitorul celor două fiice ale sale. De asemenea, câștigătorul nostru ne-a spus că va participa în continuare la următoarele promoții pregătite de berea Ciucaș pentru consumatorii săi.
Dl. Soare ne-a spus că obișnuiește să se relaxeze alături de Ciucaș de două-trei ori pe săptămână, atunci când ajunge acasă, după o zi de muncă. Printre momentele preferate de relaxare se numără o partidă de fotbal a celor de la Steaua sau un grătar în compania celor mai buni prieteni.
Berea Ciucaș se numără printre preferatele norocosului câștigător care ne-a spus că obișnuiește să bea Ciucaș cu fiecare ocazie de relaxare pe care o are, pentru că este o bere proaspătă, perfectă pentru o ieșire la iarbă verde sau pentru o petrecere alături de cei dragi.
Momentele norocoase continuă până la sfârșitul lunii octombrie, așa că încă mai puteți să descoperiți sub capacele de Ciucaș unul dintre cele 77 de premii a câte 3.000 de RON sau una dintre cele două milioane de beri puse în joc în promoția „77 de zile norocoase”.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii