Web Analytics

Argeș. Percheziții pentru trafic de persoane, droguri și proxenetism

de | 27.10.2021 10:19 | Actualitate

În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale din cadrul I.G.P.R., împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, pun în executare 42 de mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județele Giurgiu, Brăila, Argeș și Constanța, într-un dosar care vizează activitatea infracțională a unei grupări de criminalitate organizată. Cercetările sunt efectuate față de 51 de persoane bănuite.

 

Citeste si: Maraton de vaccinare la Câmpulung, Pitești și Curtea de Argeș, în weekend

 

Membrii grupării sunt bănuiți de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc, fără drept, deținerea de droguri de mare risc pentru consum propriu, fără drept, punere la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe sau a unui local ori a oricărui alt loc amenajat, în care are acces publicul, pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri, contrabandă, contrabandă în formă asimilată și spălarea banilor.

De asemenea, sunt bănuiți de implicarea în infracțiuni de organizarea ilegală a jocurilor de noroc, proxenetism, trafic de persoane, act sexual cu un minor, furt calificat, tăinuire, luare de mită, darea de mită, delapidare cu consecințe deosebit de grave, instigare la abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, fals informatic, fals în declarații, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, camătă și acces ilegal la un sistem informatic.

 

CITEȘTE ȘI: Astăzi se împlinesc 14 ani de la dispariția „Prinţului din Trivale“

La activități, participă polițiști din cadrul Poliției Capitalei, Direcției de Investigare a Criminalității Economice, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, Direcției Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și Institutului Național de Criminalistică – Poliția Română.

Acțiunea este sprijinită de jandarmi ai Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei din cadrul I.G.J.R.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii