Maraton de vaccinare la Câmpulung, Pitești și Curtea de Argeș, în weekend

de | 26.10.2021 22:57 | Actualitate, Home

Instituția Prefectului și Direcția de Sănătate Publică organizează în acest weekend un maraton de vaccinare în municipiile Pitești, Câmpulung și Curtea de Argeș.

Astfel, în centrele de vaccinare din aceste localități va fi suplimentat personalul, numărul de fluxuri, iar programul de vaccinare va fi extins de la ora 08.00 la ora 20.00.

În continuare facem apel către toți cetățenii să se vaccineze și să poarte masca de protecție atât în spațiile închise cât și în cele deschise.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Facultatea de Jurnalism, Pitești, an 3 Colaborator la Jurnalul de Argeș

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate
Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate

Grecia a declarat, marţi, că cetăţenii cu vârsta de peste 60 de ani care nu se conformează unui nou ordin de vaccinare împotriva COVID-19 impus de guvern până pe 16 ianuarie vor primi o amendă lunară recurentă de 100 de euro. Citește și: Ordine în dezordine! RAFILA:...

Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României
Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României

FC Argeș s-a calificat în semifinalele Cupei României! A trecut de SSU Poli Timișoara, 0-0 la finalul celor două reprize de prelungire, 5-4 la loviturile de departajare. „Sfertul” alb-violet din Cupă s-a jucat într-o atmosferă deosebită. Cei aproximativ 2.000 de...