Argeș. 57 de persoane sancționate cu avertisment pentru nepurtarea măștii

de | 16.02.2022 11:59 | Actualitate

Polițiștii argeșeni au continuat acțiunile pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19, în zone aglomerate, la agenții economici, dar şi în mijloacele de transport în comun.

În ultimele 24 de ore, au fost organizate 28 de acțiuni punctuale (din care 24 de acțiuni independente ale polițiștilor, 3 acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituții).

Citește și:Drumul Expres Craiova-Pitești: s-au reluat lucrările pe lotul 1. Grindeanu spune că e mult de recuperat

Au fost verificate, 1.024 de persoane. Totodată, 123 de autovehicule au fost controlate, iar 109 societăți comerciale au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți. Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 57 de sancţiuni contravenţionale, cu avertisment, ca urmare a nepurtării măștii de protecție.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.