Web Analytics
scris marți, 25.04.2023

Arestat în Argeș pentru tentativă de omor!

Duminică, 23 aprilie, în jurul orei 12.30, polițiștii din Curtea de Argeș au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, cu privire la un conflict izbucnit între doi bărbați, în comuna Mușătești.

Arestat în Argeș pentru tentativă de omor!

Citește și: Nu a băut, nu a fumat! Pasionat de ciclism, ofițerul(r) Petre Popa a făcut infarct la 58 de ani

Din cercetările polițiștilor din Domnești s-a stabilit că, în timp ce se afla în fața unui magazin din localitate, în urma unui conflict spontan, un bărbat de 39 de ani, din Mușătești, a lovit un consătean, în vârstă de 31 de ani, „cu o sticlă în zona capului, iar ulterior ar fi continuat să îl lovească, cu același obiect contondent, spart, în mai multe zone ale corpului,  provocându-i leziuni traumatice” – după cum ne comunică IPJ Argeș.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, cercetările fiind preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Luni, 24 aprilie, acesta a fost prezentat în fața instanței, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar Tribunalul Argeș a dispus cercetarea sub măsura arestării preventive timp de 30 de zile, conform sursei citate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *