Web Analytics

Nu a băut, nu a fumat! Pasionat de ciclism, ofițerul(r) Petre Popa a făcut infarct la 58 de ani

de | 24.04.2023 21:32 | Actualitate, Home

Colegii, prietenii, cunoscuții sunt în șoc după aflarea veștii că Petre Popa, ofițer auto în rezervă și sportiv de performanță participând la concursuri de ciclism, s-a stins din viață în urma unui infarct, la doar 58 de ani. ” Nu a băut, nu a fumat!”, spuneau foștii săi vecini din cartierul Trivale, care s-au dus, în număr mare, să depună o lumânare la Capela militară.

Citește și https://jurnaluldearges.ro/interventii-chirurgicale-in-premiera-pentru-bolnavii-de-tiroida-la-spitalul-de-urgenta-pitesti-251865/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

„Citesc și parcă nu-mi vine să cred. Mă doare și să mă gândesc la asta, e greu de spus ceva. Acum două săptămâni vorbeam cu el pe Trivale. Era tot pe bicicletă. Azi aflu că a avut un infarct in timp ce pedala în zona Vrancei și nu a supraviețuit. Pe 10 aprilie a împlinit 58 de ani și-mi spunea că are analizele perfecte. Popa Petre, ofițer de auto(r), fost elev(șef de promoție 1990) și bun prieten… să-ți fie țărâna ușoară. Drum bun Petrică. Nu te voi uita niciodată. Condoleanțele mele ! V-a fi depus la Capela militară luni, iar înmormântarea marti la 11.00 !” a anunțat fostul său coleg, Viorel Livezeanu, pe pagina sa de Facebook.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

3 Comentarii

 1. Era destul de tânăr. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Din ce cauză o fi murit dacă a fost așa de sănătos? E o întrebare care îți vine în minte când auzi o asemenea veste.

  Răspuns
 2. 5 octombrie 2021, Popa distribuia o postare în care persoanele care au ales să nu se vaccineze erau numiți „prostovani medievali” care urmau să moară pentru că nu au „încredere în medicină”…

  Într-o altă postare, din 6 aprilie 2021, arată sursa citată, el a distribuit un conținut scris de Mihai Bendeac, în care acesta îndemna la vaccinare în stilul lui de scientolog anticreștin.

  Poate pentru ca a crezut prea mult in … stiinta?

  Răspuns
 3. De ce nu dati drumul comentariilor? Va e frica ca se afla ca era vaccinat si doarea moartea nevaccinatilor? Voi v-ati vaccinat asa cum i-ati indemnat pe oameni? Nu va e teama ca veti raspunde pana la urma?

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *