Web Analytics
scris luni, 24.04.2023

Nu a băut, nu a fumat! Pasionat de ciclism, ofițerul(r) Petre Popa a făcut infarct la 58 de ani

Colegii, prietenii, cunoscuții sunt în șoc după aflarea veștii că Petre Popa, ofițer auto în rezervă și sportiv de performanță participând la concursuri de ciclism, s-a stins din viață în urma unui infarct, la doar 58 de ani. ” Nu a băut, nu a fumat!”, spuneau foștii săi vecini din cartierul Trivale, care s-au dus, în număr mare, să depună o lumânare la Capela militară.

Nu a băut, nu a fumat! Pasionat de ciclism, ofițerul(r) Petre Popa a făcut infarct la 58 de ani

Citește și https://jurnaluldearges.ro/interventii-chirurgicale-in-premiera-pentru-bolnavii-de-tiroida-la-spitalul-de-urgenta-pitesti-251865/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

„Citesc și parcă nu-mi vine să cred. Mă doare și să mă gândesc la asta, e greu de spus ceva. Acum două săptămâni vorbeam cu el pe Trivale. Era tot pe bicicletă. Azi aflu că a avut un infarct in timp ce pedala în zona Vrancei și nu a supraviețuit. Pe 10 aprilie a împlinit 58 de ani și-mi spunea că are analizele perfecte. Popa Petre, ofițer de auto(r), fost elev(șef de promoție 1990) și bun prieten… să-ți fie țărâna ușoară. Drum bun Petrică. Nu te voi uita niciodată. Condoleanțele mele ! V-a fi depus la Capela militară luni, iar înmormântarea marti la 11.00 !” a anunțat fostul său coleg, Viorel Livezeanu, pe pagina sa de Facebook.

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Era destul de tânăr. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Din ce cauză o fi murit dacă a fost așa de sănătos? E o întrebare care îți vine în minte când auzi o asemenea veste.

    Răspuns
  2. 5 octombrie 2021, Popa distribuia o postare în care persoanele care au ales să nu se vaccineze erau numiți „prostovani medievali” care urmau să moară pentru că nu au „încredere în medicină”…

    Într-o altă postare, din 6 aprilie 2021, arată sursa citată, el a distribuit un conținut scris de Mihai Bendeac, în care acesta îndemna la vaccinare în stilul lui de scientolog anticreștin.

    Poate pentru ca a crezut prea mult in … stiinta?

    Răspuns
  3. De ce nu dati drumul comentariilor? Va e frica ca se afla ca era vaccinat si doarea moartea nevaccinatilor? Voi v-ati vaccinat asa cum i-ati indemnat pe oameni? Nu va e teama ca veti raspunde pana la urma?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *