Web Analytics

Aproape 400 de invitaţi, la nunta băiatului şefului Poliţiei Argeş

de | 14.10.2015 21:02 | Actualitate

# Ginerele Alexandru Ispir este medic, iar mireasa sa, Diana, farmacist

Ziua de sâmbătă 10 octombrie a fost una cu emoții maxime și speciale pentru comandantul IJP Argeș, comisarul-șef Ionel Ispir. Și asta pentru că fiul său Alexandru și-a unit destinul cu Diana, aleasa inimii sale. Nunta, una cu mult bun gust și invitați speciali, a avut loc la Curtea de Argeș.

Prefectul și rectorul Puiu de la Brâncoveanu au stat la aceeași masă

După cununia religioasă, cei aproape 400 de invitați au mers la cel mai select local din oraș – restaurantul Wolf, acolo unde au fost martorii unei petreceri superbe. Lista nuntașilor a fost una specială și remarcăm aici trei cupluri, pe prefectul Mihai Oprescu și soția sa – deputatul Simona Bucura-Oprescu, chestorul Ion Stoica și soția sa Doinița și, nu în ultimul rând, pe Ovidiu Puiu – rectorul Universității ”Constantin Brâncoveanu”, care a venit însoțit de șarmanta sa doamnă. De altfel, familia prefectului și a rectorului de la Brâncoveanu au și stat la aceeași masă. Alți invitați pe care i-am remarcat au fost Armand Chiriloiu – directorul Direcției Silvice Argeș, col. Ion Popa – șeful ISU Argeș, primarul Vasile Sava de la Albești, consilierul județean Radu Dumitrache, Dorin Falcă – director general adjunct la Direcția Finanțelor Argeș, Cristi Puiu – șef serviciu în cadrul Direcției Finanțelor Argeș, oamenii de afaceri Dan Lazăr (Com Divers Auto Ro) și Nicolae Florescu (Dianthus), procurorii Theodor Duțu, Cornel Ioana și Teodor Teodosescu, comisarul-șef Marius Mîrzacu de la DGA Argeș, șeful Poliției Câmpulung – Gheorghe Ciolan, șeful Poliției Mioveni – Cristian Mihalcea. Nu au lipsit de la eveniment nici adjuncții comandantului-socru mare Ionel Ispir, și i-am numit aici pe Petre Ionițescu și Gabriel Gherghe.
Meniul ales și muzica foarte antrenantă au fost două dintre ”ingredientele”-cheie ale petrecerii ce s-a întins până la primele ore ale dimineții. Mai trebuie spus că ringul de dans a fost în permanență plin. Iar aici rolul esențial l-a avut cunoscuta trupă De la Fun condusă de Dan Șipoteanu.
Diana și Alexandru Ispir trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și au făcut căsătoria civilă acum patru luni. Alexandru Ispir este medic rezident în specializarea obstetrică – ginecologie la un spital din Târgu Mureș, iar Diana este farmacist. Urăm și noi tinerilor miri Casă de Piatră, fericire cât cuprinde și numai vise împlinite!
Denis Grigorescu

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii