Web Analytics

Anonimul Eduard Dima a preluat interimatul PDL Câmpulung

de | 3.08.2011 19:25 | Politica si Administratie

# Prima şedinţă după demisia fostului preşedinte. # Inspectorul demisionar Păunescu l-a pus la zid pe Gabriel Bratu. Pe 1 august a avut loc o şedinţă extrem de scurtă la PDL Câmpulung. Mai mult o adunare a portocaliilor cu scopul de a face cunoştinţă cu interimarul de la judeţ, cel ce l-a înlocuit pe demisionarul Adrian Popa la şefia filialei, până la noi alegeri. Sub stricta supraveghere a directorilor de la Fisc și ITM, Dorin Falcă şi Ciprian Berevoianu, preşedintele interimar Eduard Dima (un anonim pentru câmpulungeni, dar cunoscut în cerc restrâns ca şi director tehnic al Trilogiq România şi preşedinte al Comisiei Judeţene de Revizie şi Control a PDL Argeş) a avut o expunere simbolică, la fel ca şi motto-ul intrării sale în politică „Singurul secret al succesului este să nu îţi fie teamă!”. Nu ştim dacă noul prezident interimar are succes, dar măcar a arătat că nu-i e teamă de vocile colegilor din sală, care s-au arătat nemulţumiţi de inactivitatea teritorială a directorilor de la deconcentrate. Iar ca prim exemplu, prin vocea pedelistului câmpulungean Mihai Păunescu, a fost dat „generalul” Gabriel Bratu, tot mai contestat în zona Muscelului.

Bălan îi refuză pe portocalii

Cum pedeliştii au rămas şi fără candidat pentru Primăria Câmpulung, o dată cu demisia lui Adrian Popa,   Ionel State a venit cu propunerea să fie racolați oameni din alte partide. S-a ridicat chiar problema cooptării consilierului local pesedist George Bălan în echipa portocalie. Aflând de propunerea pedeliştilor, am luat legătura cu fostul primar Bălan, care a fost foarte categoric în declaraţia sa:  „Nu cunosc nimic! Nu au existat niciun fel de discuţii! Mulţi au încercat să mă coopteze, însă sunt membru PSD şi aşa rămân!”.
Dacă, în timpul şedinţei, nu s-a pomenit mai nimic de recenta demisie a conducerii PDL Câmpulung, pe hol se vorbea, printre dinți, de o adevărată „lovitură” dată partidului. Ce-i drept, la întâlnirea de luni, au fost prezenți şi oamenii de afaceri Adi Cicu şi Remus Lăcătuşu, care au renunțat subit la demisii, mai mult de teamă ca „Stăpânul” Mircea Andrei să nu asmută, în semn de răzbunare, organele de control asupra firmelor celor doi. Ioana Ştefan

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii