Andrei Penescu a uitat să mai plătească rentele viagere promise pentru fostele glorii ale FC Argeşului

de | 2.12.2010 23:01 | Sport

Conferinţa de presă organizată săptămâna trecută odată cu numirea Gicăi Dobrin în funcţia de preşedinte de onoare la FC Argeş a consemnat, dincolo de evenimentul în sine, încă o demonstraţie de aroganţă, infatuare şi ipocrizie din partea lui Andrei Penescu. Despre ce e vorba? Fiul finanţatorului alb-violet a spus, printre altele, că FC Argeş se află la zi cu plata salariilor şi a rentelor viagere. Pentru a ne convinge că Andrei a trecut la sentimente mai bune faţă de fostele glorii alb-violete reluând achitarea rentelor viagere, care a fost sistată în aprilie 2010, i-am căutat pe Bebe Barbu şi pe Mihăiţă Ianovschi, nepotul lui nea Lenci. Din declaraţiile celor doi se poate observa că Andrei Penescu a minţit spunând că a achitat rentele.

„Mi-au dat 150 de lei ca la milogi!”

Bebe Barbu: „Eu am primit luna trecută nişte bani de la Andrei Penescu. E vorba de 150 de lei, pe care băiatul i-a lăsat soţiei mele acasă. Dar, vreau să fie limpede că din aprilie şi până în octombrie nu m-a băgat nimeni în seamă. Ştiţi foarte bine că am trecut printr-o intervenţie chirurgicală extrem de dificilă şi ei mi-au dat 150 de lei ca la milogi. Asta e… Dacă atât am făcut eu pentru FC Argeş…”.

„Probabil că pe la noi a uitat să treacă”

Mihăiţă Ianovschi: „E un subiect pe care nu aş vrea să-l comentez, dar vă întreb eu cum putea să plătească Andrei Penescu renta viageră când bunicul meu nu are card bancar? La noi nu a venit absolut nimeni şi vă spun asta 100%. Probabil că pe la noi a uitat să treacă. A făcut prea puţine bunicul meu pentru fotbalul argeşean ca să-i mai dea acea rentă viageră. Şi dacă venea vă mai întreb eu ce înseamnă 150 de lei, aşa cum i-a dat lui nea Bebe Barbu?”.
(M. Ionel)

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed