Andrei Penescu a uitat să mai plătească rentele viagere promise pentru fostele glorii ale FC Argeşului

de | 2.12.2010 23:01 | Sport

Conferinţa de presă organizată săptămâna trecută odată cu numirea Gicăi Dobrin în funcţia de preşedinte de onoare la FC Argeş a consemnat, dincolo de evenimentul în sine, încă o demonstraţie de aroganţă, infatuare şi ipocrizie din partea lui Andrei Penescu. Despre ce e vorba? Fiul finanţatorului alb-violet a spus, printre altele, că FC Argeş se află la zi cu plata salariilor şi a rentelor viagere. Pentru a ne convinge că Andrei a trecut la sentimente mai bune faţă de fostele glorii alb-violete reluând achitarea rentelor viagere, care a fost sistată în aprilie 2010, i-am căutat pe Bebe Barbu şi pe Mihăiţă Ianovschi, nepotul lui nea Lenci. Din declaraţiile celor doi se poate observa că Andrei Penescu a minţit spunând că a achitat rentele.

„Mi-au dat 150 de lei ca la milogi!”

Bebe Barbu: „Eu am primit luna trecută nişte bani de la Andrei Penescu. E vorba de 150 de lei, pe care băiatul i-a lăsat soţiei mele acasă. Dar, vreau să fie limpede că din aprilie şi până în octombrie nu m-a băgat nimeni în seamă. Ştiţi foarte bine că am trecut printr-o intervenţie chirurgicală extrem de dificilă şi ei mi-au dat 150 de lei ca la milogi. Asta e… Dacă atât am făcut eu pentru FC Argeş…”.

„Probabil că pe la noi a uitat să treacă”

Mihăiţă Ianovschi: „E un subiect pe care nu aş vrea să-l comentez, dar vă întreb eu cum putea să plătească Andrei Penescu renta viageră când bunicul meu nu are card bancar? La noi nu a venit absolut nimeni şi vă spun asta 100%. Probabil că pe la noi a uitat să treacă. A făcut prea puţine bunicul meu pentru fotbalul argeşean ca să-i mai dea acea rentă viageră. Şi dacă venea vă mai întreb eu ce înseamnă 150 de lei, aşa cum i-a dat lui nea Bebe Barbu?”.
(M. Ionel)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii