Ana din Topoloveni şi visul ei antreprenorial foarte creativ / Povestea fetei care livrează surprize la domiciliu din partea rudelor plecate în diaspora

de | 6.01.2022 13:37 | Actualitate, Dezvaluiri, Economie, Home

Cu pasiune și creativitate, Ana Georgescu a dezvoltat un tip de business prin care face fericite zeci de persoane, bătrâni și copii deopotrivă, de pe tot cuprinsul țării
Ca să-și urmeze visul antreprenorial, Ana a renunțat la job-ul de la o bancă foarte cunoscută

O argeșeancă a lăsat domeniul bancar pentru a face surprize la domiciliu. La ea apelează oamenii, cu precădere cei din diaspora, care sunt departe de cei dragi și nu pot fi alături de ei în momentele speciale, dar vor să le reamintească faptul că sunt cu gândul și sufletul aproape. Părinți care muncesc în străinătate pentru copiii lor, cărora vor să le arate afecțiune de ziua de naștere, dar și copii și nepoți care le sunt recunoscători părinților/bunicilor rămași în țară, școlari care au vrut să își arate recunoștința doamnei învățătoare aflate aproape la finalul carierei sau mici fotbaliști care și-au surprins antrenorul pe câmpul de joc și multe alte exemple de fericire livrată.

Toate poveștile sunt speciale și emoționante, căci lacrimile sunt greu de oprit atunci când auzi cuvinte de recunoștință și dor. Ana Georgescu este fondatoarea proiectului „Surprize la domiciliu Argeș VIP” și livrează flori, tort, șampanie, melodie reprezentativă și un mesaj emoționant, cel mai adesea cu ocazia unei zile de naștere. Iar gazdele sunt uimite și emoționate de fiecare dată, unii sărbătoriți fiind găsiți chiar în mijlocul treburilor casnice sau la serviciu. Videoclipurile au devenit virale pe Facebook, așa că am căutat-o pe inițiatoarea proiectului pentru a ne povesti mai multe. Ana Georgescu este soție, mamă, scriitoare, absolventă a Universității din Pitești și este și fata cu surprizele.

Citește și Închisoare cu executare pentru fraţii din Merişani care au omorât un om de afaceri din Curtea de Argeş

„Mă bucur de ajutorul necondiționat al familiei, în special al soțului meu”

Când a început acest proiect nu s-a gândit la amploarea pe care o are acum. „Totul a început cu un video văzut pe Facebook al unei echipe din Constanța. Am lăcrimat, mi s-a părut foarte emoționant. Ulterior mi-au apărut și mai multe, algoritmul Facebook îmi dădea spre vizionare numai video de genul acesta. Am aflat că există în toată țara și am vrut să încerc și eu, fără să mă gândesc vreo clipă la succesul de azi”, ne-a spus Ana Georgescu, care se bucură de sprijinul familiei în această activitate.
„Eu mă ocup de aproape tot ce ține de surpriză. Diferența o face mesajul, la care lucrez personal, alături de cei care doresc surpriza. Rezultă un mesaj frumos, emoționant și extrem de personal. Fiind inspirat de fapte și amintiri care au avut un impact major în viețile celor implicați, întotdeauna se sfârșește cu lacrimi de fericire. Mă bucur de ajutorul necondiționat al familiei, în special al soțului meu”, ne-a explicat Ana.

Citește și Baza ARO de la Câmpulung, scoasă la vânzare. A fost vândută bucată cu bucată

„Deseori, și eu lăcrimez la citirea mesajului”

Zeci de surprize au fost livrate până acum. „Nu am o evidență clară, multe surprize au fost făcute și familiei și prietenilor. Contează mai mult ca oamenii care apelează la noi să fie multumiți și să aibă o amintire de neuitat”, a spus Ana.
Prima surpriză a avut loc în vara lui 2021, în Topoloveni. Fiica plecată în străinătate a vrut să își surprindă mama și a reușit, emoțiile fiind vizibile și în videoclip. „Prima surpriză a fost în orașul meu. Mi s-a părut extraordinar de frumos ca cineva absolut străin să aibă încredere că împreună putem realiza un moment emoționant. Și așa a fost. Am plecat încărcată de o energie nemaintâlnită până atunci. Parcă am zburat până acasă de bucurie că am putut să fac o persoană de la mii de km depărtare să fie simțită atât de aproape de mama ei”, ne-a povestit Ana.

De atunci și până acum, proiectul inedit a trecut și de granițele Argeșului. „Am mers în toată țara: Harghita, Ialomița, Prahova, Timiș, Călărași și lista poate continua. E o reală plăcere să pot să ajut oamenii. Ceea ce a pornit inițial pe plan local s-a dezvoltat rapid într-un serviciu posibil în toată țara. E uimitor cum a crescut acest gând de bucurie. Pun suflet, mă implic poate mai mult decât mi-aș dori. Deseori, și eu lăcrimez la citirea mesajului”, ne-a mai spus Ana.

Citește și Agentul Drăghici semnase cu două săptămâni înainte procedura de „aplicare graduală a forţei”

Cum decurge livrarea unei surprize

Iată cum decurge surpriza. Ana ajunge la casa persoanelor pe care vrea să le surprindă, se prezintă, oferă florile, șampania și tortul, se ascultă o melodie cu versuri reprezentative, apoi Ana citește mesajul din partea celor care au pus la cale surpriza.
„De regulă, se păstrează secretul, altfel reușita surprizei nu e garantată. Contează mult prezența, aspectul fizic. Mă asigur că ținuta e adecvată vârstei sărbătoritului. Întotdeauna mă prezint, pentru că oamenii nu știu cine sunt și cu ce scop mă aflu acolo. Îmi aleg cu grijă discursul și îl adaptez situației. Persoanele surprinse sunt introduse într-o atmosferă de mister și ascultă ce am de spus. Punctul culminant e atunci când citesc mesajul de dor, dragoste, recunoștință. Atunci lacrimile nu întârzie să apară. Sunt fericiți că cineva a făcut un gest așa de special. Mai ales cei care se află departe de România. Sunt persoane care apelează de mai multe ori la noi. S-a întâmplat ca un singur colaborator să revină și de trei ori pentru trei surprize diferite. Iar asta nu face decât să întărească ideea că ceea ce fac e bine”, ne-a povestit Ana.

Citește și Prefectul, despre WC-ul smart: „Cu 396.000 de euro se cumpără două case în centrul Piteştiului şi cu teren aferent”

Ana a scris o carte, este bloggeriţă şi a participat la show-ul tv „Te pui cu blondele”

Ana Georgescu ne-a spus câte ceva și despre ea. „Locuiesc în Topoloveni, am 36 de ani și doi băieți minunați. Am absolvit Facultatea de Jurnalism din Pitești, doamna Georgiana Popescu, actualmente Drăghici, mi-a fost un adevărat mentor chiar și după terminarea facultății. Am absolvit master în Managementul Comunicării, ulterior am avut mai multe joburi, ultimul în domeniul financiar-bancar, la BRD. Am scris o carte, «Viața perfectă? Poate pe Facebook», care a avut două lansări – la Târgul Internațional de Carte «Gaudeamus» și una la Biblioteca Județeană din Pitești. Nimic nu mi-a adus mai multă bucurie decât o face proiectul «Surprize la domiciliu Argeș VIP». Într-un timp foarte scurt a adunat vizionări de peste 1 milion la un singur video. E ceva la care nu m-am așteptat.

În timpul liber sunt studentă, din nou (tot la UPIT, n. red.). După ce mi-am dat seama că nu e ceea ce îmi doresc, mi-am dat demisia din BRD și m-am înscris din nou la facultate. Acum sper să devin ce îmi doresc și să merg în continuare să aduc bucurie în casele cât mai multor oameni. Dacă nu faci asta cu bucurie, nu iese așa cum trebuie. Contează foarte mult și experiența pe care o am ca scriitoare. Blogul pe care scriu din anul 2014 (www.Annazidezi.com) m-a ajutat foarte mult să pot exprima în scris sentimentele celor care apelează la surprizele noastre”, ne-a povestit inițiatoarea proiectului cu surprize.

Ana Georgescu a participat și la emisiunea “Te pui cu blondele”, deci are deja experiență în fața camerei de filmat. „Într-adevăr, am avut contracte de colaborare cu Antena 1 și PRO TV. Experiența emisiunii «Te pui cu blondele» din 2014-2015 a fost relevantă din multe puncte de vedere. În primul rând, am câștigat bani. Apoi am descoperit lupta acerbă care se dă între toți cei care vor să fie în fața reflectoarelor. Am avut multe de învățat din toate experiențele. Fără ele nu eram nimic din omul care sunt azi. Practic, am experimentat și mi-am șlefuit personalitatea, am dezvoltat foarte multe abilitați pe care nu știam că le am, am cunoscut persoane importante, ceea ce nu poate decât să mă bucure”, a încheiat Ana.

Sură foto: Facebook Surprize la domiciliu Argeș VIP

Citește și IPJ Argeş – notificat să plătească aproape 1,5 miliarde de lei piteşteanului bătut la Secţia 3

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…
Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează că la această oră este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate folosințele. Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea monitorizează permanent volumele din principalele lacuri de acumulare și...

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...