Web Analytics

„Am ţinut legătura cu ginerele dlui Copos şi am observat că familia este foarte îngrijorată”

de | 24.04.2014 10:23 | Actualitate

# Declară omul de afaceri argeşean Virgil Dumitru, un apropiat al familiei Copos. Omul de afaceri argeșean Virgil Dumitru a fost pentru o perioadă de timp unul dintre finanțatorii Rapidului și prieten de familie cu George Copos, fostul acționar majoritar al formației din Giulești. Pe fondul acestei relații dintre omul de afaceri argeșean și George Copos și mai ales pentru că patronul societății argeșene Ana Imep a ajuns la închisoare în urma „dosarului transferurilor” l-am sunat pe Virgil Dumitru pentru a vedea dacă dumnealui mai are vreo legătură cu Rapidul și dacă a mai ținut legătura cu familia Copos. Iată așadar în cele ce urmează, într-un microinterviu, ce ne-a declarat Virgil Dumitru, patronul Grupului de firme Comesad.

# Bună ziua, dle Dumitru! De la Jurnal de Argeș vă deranjez. Având în vedere că ați fost implicat financiar și mai ales pentru că sunteți un iubitor al clubului Rapid, vă întreb cum comentați situația actuală din Giulești?
– Eu nu mai cunosc absolut nimic despre situația de la Rapid pentru că eu nu m-am mai implicat și nu mă mai interesează situația de acolo. Vreau să vă spun că nu m-am implicat acolo și nici nu am dorit pentru că știu ce s-a întâmplat acolo destul de bine. Așa că…
# Și, totuși, nu sunteți afectat într-un fel sau altul de ceea ce se întâmplă la Rapid?
– Nu. Eu nu sunt afectat de ceea ce se întâmplă acolo în acest moment. Până la urmă de ce să fiu eu afectat?
# Dle Dumitru, având în vedere că sunteți apropiat de dl Copos, vă întreb dacă ați mai ținut legătura cu familia Copos după ce dl George Copos a fost arestat?
– Da, m-am mai întâlnit cu ginerele dânsului pentru că vine mai des prin Pitești. Am stat cu dumnealui la o cafea pentru că ne cunoaștem.
# Și nu ați vorbit nimic despre dl George Copos? Nu ați încercat să luați legătura cu dumnealui sau să mergeți la închisoare?
– Nu am luat legătura cu dl Copos și nici nu am mers la dumnealui, la închisoare. Este o situație destul de delicată și nu cred că ar fi avut vreun rost să mă amestec eu în aceste probleme. Da, am vorbit cu ginerele dumnealui și nu aș putea să vă spun decât că erau și dânșii destul de îngrijorați. Cum spuneam, este o situație delicată… Vă rog să mă înțelegeți!
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii