”Am spart gaşca ce ne-a dus pe ultimul loc în Liga I”

de | 22.02.2012 22:28 | Sport

# Declară Dumitru Olteanu, preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, a scăpat şi de Mărgăritescu.

# Care este în prezent statutul lui Rică Neaga la CS Mioveni?
– Deocamdată este jucătorul Mioveniului pentru că noi nu am reziliat contractul cu el.
# Bun, dar de ce nu a făcut parte din lotul Mioveniului care s-a deplasat în Antalya?
– În primul rând pentru că noi nu îl mai dorim la echipă! În prezent situația lui Neaga este una incertă! Fotbalistul se va pregăti la Mioveni, însă separat de echipă, până ce vom ajunge la o înțelegere privind rezilierea contractului.

”Decât să fim în tabere diferite, mai bine ne despărțim de Mărgăritescu”

# Un alt nume mare din fotbalul românesc va părăsi Mioveniul și mă refer la Andrei Mărgăritescu…
– Așa este. Din păcate, Andrei va părăsi CS Mioveni.
# Am înțeles că motivul pentru care a fost trimis mai devreme acasă din Antalya este că a fost prins beat în cantonamentul din Turcia.
– Andrei Mărgăritescu a avut o divergență cu Marian Pană. Ulterior am discutat și eu cu el și am convenit amândoi că mai bine este să reziliem contractul.
# A băut sau nu a băut în cantonament?
– Nu este adevărat. Andrei a avut o discuție mai aprinsă cu antrenorii, mai întâi cu secundul Dragoș Stroe și apoi cu principalul Marian Pană și având opinii diferite despre anumite idei am convenit că este mai bine să ne despărțim amiabil decât să continuăm să fim în tabere diferite. Cert este că Mărgăritescu nu va mai face parte din lotul Mioveniului.
# În legătură cu sponsorii, spuneți-ne dacă au mai apărut noi oportunități?
– Deocamdată nu, dar noi sperăm să mai apară.
# Dle președinte, cât a costat turneul din Antalya?
– Sincer vă spun că nici măcar eu nu știu asta la ora actuală.
# Despre colaborarea cu FC Argeș ce ne puteți spune?
– Noi l-am transferat pe Năstăsie și le-am propus doi jucători care să fie împrumutați la FC Argeș. Din păcate, ei nu au dorit pe niciunul dintre aceştia, astfel că acesta este stadiul colaborării cu FC Argeș. Noi dorim să avem o colaborare bună cu FC Argeș, dar realitatea este că ei nu doresc asta. În schimb sperăm să avem o colaborare foarte bună cu Şcoala de Fotbal Dani Coman. Adică prima opțiune să fim noi pentru juniorii crescuți de Şcoala Dani Coman. La FC Argeș nu am găsit înțelegere pentru o colaborare eficientă. Ei mi-au spus că au și ei problema lor legată de promovare și îi înțeleg, iar în ceea ce privește jucătorii pe care am vrut să-i împrumutăm acolo, conducerea a hotărât că nu au nevoie de ei. De fapt, conducerea alb-violetă mi-a transmis că ei au o altă politică și anume că ei nu iau jucători împrumutați, ci doar pe contracte bine puse la punct.
# Dle președinte, ați făcut ce ați făcut și ați înlăturat fotbaliștii cu nume de la echipă. De aceea vă întreb dacă asta este soluția pentru evitarea retrogradării?
– Nu știu dacă asta este soluția. Cred că timpul ne va spune asta. Important este că împreună cu acești jucători, cu nume cum le spuneți dvs, nu am strâns decât 9 puncte în turul campionatului… Am spart gaşca ce ne-a dus pe ultimul loc în Liga I. Sperăm ca împreună cu cei care au rămas, dar și cu cei nou veniți să realizăm mult mai multe puncte decât în turul campionatului. Marius Ionel

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....