”Am luat 79,43%, ca primar, şi 12 consilieri din 15”

de | 20.06.2012 22:48 | Politica si Administratie

# Declară Ene Florea, edilul comunei Moşoaia.

# Dle primar, ați ajuns la al treilea mandat. Cum a fost această campanie electorală?
– Mult mai ușoară decât m-aș fi așteptat. N-am avut nici cele mai mici emoții, ținând cont de faptul că nici contracandidații mei nu prea au avut ce spune.
# Care a fost scorul final?
– Am ieșit cu aproape 80%, mai exact 79,43%, un rezultat foarte bun. Am luat 12 consilieri pentru USL, dintr-un total de 15. Surpriza mare pentru mine a fost că Partidul Poporului Dan Diaconescu a obținut la Moșoaia doi consilieri locali. Spun surpriză deoarece PPDD-ul a făcut lista de consilieri cu o zi înainte de limita de depunere a candidaturilor. Cei de la PPDD nici nu prea se cunoșteau între ei, dar iată că au reușit să scoată doi consilieri. Bineînțeles că acesta este un vot politic obținut de Dan Diaconescu.
# Au fost câteva localități din județ unde Alianța pentru Argeș și Muscel a scos un scor bun. La dvs cum a fost ?
– La mine, la Moșoaia, Alianța pentru Argeș și Muscel nu a luat nici măcar un consilier și preconizam că se va întâmpla așa. A contat și faptul că nu au avut o listă de consilieri puternică. De altfel, la Moșoaia, niciunul din partidelele mari nu au prea luat consilieri în ultimii ani, ceea ce spune mult despre forța și seriozitatea organizației PSD.
# Ce le spuneți concetățenilor din Moșoaia, la debutul celui de-al treilea mandat?
– Trebuie să fie în continuare alături de mine și să aibă încredere că împreună vom face lucruri frumoase în Moșoaia, lucruri pe care le-am  promis și pentru care mă țin de cuvânt. De asemenea, vreau să le mai transmit multă sănătate pentru că, dacă avem sănătate, vom reuși să le facem pe toate. Și nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc pentru felul cum au votat.
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii