Alina Gorghiu: „Votul PNL de sâmbătă va fi unul responsabil şi matur”

de | 23.09.2021 13:43 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

PNL va dovedi, sâmbătă, la Congres, că a rămas același partid responsabil, consideră Alina Gorghiu, fost președinte al liberalilor și susținător al lui Florin Cîțu la președinția partidului.

„25 septembrie va marca intrarea într-o nouă etapă pentru PNL. Realitatea este că această campanie pentru alegerile interne în partid ne-a adus prejudicii de imagine. Bătălia nu s-a purtat fair-play, nu a fost o competiție normală între doi candidați de forță, așa cum ne-am fi dorit cu toții. Iar situația a degenerat pe măsură ce data Congresului s-a apropiat.

Citește și Senatorul Alina Gorghiu: „Buna guvernare, prioritatea zero pentru PNL”

Pe de-o parte, s-a aflat președintele actual de partid. Un lider care și-a purtat propria bătălie sub sloganul “nu mai am nimic de pierdut”. Nu a irosit niciun moment să-și atace colegii poziționați de la bun început în favoarea contracandidatului său, să critice vehement, în orice ieșire publică, propriul guvern și propriul premier, chiar pe președintele țării. Din păcate, o atitudine care nu servește deloc PNL și care îl descalifică ca lider politic.
De cealaltă parte, avem vasta majoritate a partidului, care știe că PNL trebuie să se reinventeze, să se adapteze la realitățile socio-economice actuale. Este rețeta care ne-a asigurat longevitatea fără egal pe scena politică. La fel de bine, știe și că soluția pentru realizarea acestor obiective în următorii ani este Florin Cîțu, președinte PNL.
Congresul de sâmbătă va dovedi, așadar, că liberalii votează cu responsabilitate și maturitate, pentru că știu un lucru important: stabilitatea guvernării și unitatea partidului reprezintă liantul care va asigura succesul proiectului PNL 2024 și construcția României liberale”, ne-a declarat în exclusivitate argeșeanca Alina Gorghiu.
Marian Staicu

Citește și Alina Gorghiu, despre dezvăluirile privind greșeala din trecutul lui Florin Cîțu: „Câți nu au făcut asta în tinerețe?”

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Încă 59 de locuințe sociale vor fi amenajate în Pitești
Încă 59 de locuințe sociale vor fi amenajate în Pitești

Căminul C3 al Liceului Tehnologic „Dimitrie Dima” se transformă radical, astfel că încă 59 de locuințe sociale vor fi amenajate. Primarul Cristian Gentea transmite că lucrările sunt realizate în proporție de 40%. „55 de garsoniere și 4 apartamente, locuințe cu chirie...

Autoutilitară răsturnată la Câmpulung. O persoană este rănită
Autoutilitară răsturnată la Câmpulung. O persoană este rănită

Un accident rutier a avut loc, marți, după-amiază la Câmpulung, direcția de mers către Valea Mare-Pravăț. Potrivit informațiilor, o autoutilitară s-a răsturnat. ISU Argeș transmite că în urma accidentului a rezultat o victimă. Este vorba de un bărbat de 29 de ani care...

Activități pentru prevenirea consumului de droguri, în Argeș
Activități pentru prevenirea consumului de droguri, în Argeș

În perioada 29 iunie – 03 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, împreună cu polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității, alături de reprezentanții Agenției Naționale Antidrog, au intensificat activitățile...