Web Analytics
scris joi, 09.09.2021

Senatorul Alina Gorghiu: „Buna guvernare, prioritatea zero pentru PNL”

Senatorul PNL Alina Gorghiu a transmis un punct de vedere despre situația politică actuală.
„Perioada pe care o traversăm nu e deloc simplă. Peste câteva zile începe noul an școlar, suntem în plin val 4 al pandemiei, societatea așteaptă investiții, soluții la probleme majore, cum este creșterea facturilor la energie etc. Sunt provocări majore, iar șansele de a le gestiona cât mai bine cresc dacă Guvernul este unul stabil, profesionist și consolidat. De aceea, decizia USR PLUS de a semna o moțiune de cenzură împotriva Guvernului din care erau parte și de a demisiona este un moment trist pentru români, un act lipsit de responsabilitate. În fapt, USR PLUS devine autorul unei greșeli grave. A oficializat alianța cu AUR și cu PSD, partide care până mai ieri erau de nefrecventat, ignorând un lucru bine știut: orice criză politică favorizează PSD. Este în ADN-ul lor să prelungească și să speculeze orice criză, dacă nu sunt ei la putere. Răul a fost făcut.

Senatorul Alina Gorghiu: „Buna guvernare, prioritatea zero pentru PNL”

Citește și Alina Gorghiu: ”Nu cred că Barna și Ciolos vor distruge coaliția doar pentru un om”

Încă nu e prea târziu pentru a mai repara ce se mai poate repara. Dar pentru asta e nevoie ca USR PLUS să înțeleagă că există mize mai mari decât alegerile lor interne sau decât orgoliile unora. Adversarul cel mai mare al PNL este PSD și așa va fi mereu. Iar pentru PNL, decizia USR PLUS, o spun sincer, este dezamăgitoare. Însă datoria noastră este în primul rând către cetățeni. În consecință, premierul Florin Cîțu, partidul rămânem calmi și vom face ceea ce trebuie făcut. Vom veni cu o formulă de Guvern de 45 zile, pe care să-l trecem prin Parlament. Situația actuală ne obligă să preluăm, împreună cu UDMR, ministerele abandonate și să asigurăm activitatea fără sincope. Prioritatea zero pentru PNL a fost, este și va rămâne buna guvernare”, a transmis Alina Gorghiu într-un comunicat de presă.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu, apel la responsabilitate şi decenţă

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...