Web Analytics

Alina Gorghiu şi Florin Câţu – primiţi la Washington DC de oficiali americani

de | 31.03.2022 13:08 | Actualitate, Politica si Administratie

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, a efectuat, alături de Florin Cîțu, o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, la Washington. Este prima vizită efectuată în ultimii 10 ani de un preşedinte al Senatului României, în fruntea unei delegaţii reprezentative de senatori ai României.
La 25 de ani de la lansarea Parteneriatului Strategic România – SUA, liberalii au discutat despre extinderea schimburilor comerciale între România și SUA și despre includerea cât mai rapidă a României în Programul Visa Waiver, una dintre principalele priorități.

Într-o discuție purtată cu liderul republicanilor din Camera Reprezentanților, Kevin McCarthy, despre independența energetică, președintele PNL Argeș a declarat că România este sprijinită pentru realizarea obiectivului de securitate națională. În plus, Alina Gorghiu susține că se va continua dezvoltarea parteneriatului strategic și din punct de vedere al diplomației parlamentare.
”Există un sprijin real la nivelul Congresului SUA și al Departamentului de Stat pentru realizarea acestor obiective de securitate națională. Vom continua să ne dezvoltăm parteneriatul și în sfera diplomației parlamentare!” – a precizat președintele PNL Argeș.

Citește și Alina Gorghiu, la pas prin Argeş: „Judeţul are nevoie de o opţiune politică liberală”

Citește și După alegerile de la PNL Piteşti, Alina Gorghiu a luat, din nou, Argeşul la pas

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *