Web Analytics
scris joi, 24.03.2022

Alina Gorghiu, la pas prin Argeş: „Judeţul are nevoie de o opţiune politică liberală”

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, alături de echipa sa, continuă vizitele la organizațiile liberale din județ. La finalul săptămânii trecute, în cadrul întâlnirilor, Alina Gorghiu a pus accent pe transparentizarea procesului decizional, care este o prioritate pentru argeșeni.
De altfel, echipa PNL Mărăcineni a fost reîmprospătată, au venit oameni noi, iar PNL Davidești, PNL Boteni, PNL Coșești, PNL Vulturești au decis să atragă noi membri în organizații.
Referitor la organizația liberală de la Mioveni, Alina Gorghiu a declarat că ”trebuie să găsim strategia corectă pentru a câștiga încrederea cetățenilor”.

Alina Gorghiu, la pas prin Argeş: „Judeţul are nevoie de o opţiune politică liberală”

Citește și După alegerile de la PNL Piteşti, Alina Gorghiu a luat, din nou, Argeşul la pas

La Hârtiești, subiectul principal a fost legat de obiectivele turistice din comună, motiv pentru care președintele PNL Argeș a declarat că, pentru a se dezvolta, Argeșul are nevoie de o politică liberală.
”Mesajul meu către liberalii din Argeș, cu care m-am întâlnit săptămâna asta, a fost: ședințele Consiliului Local trebuie să fie transparente. Să le trecem și în mediul online! Am avut multe subiecte importante în discuțiile cu organizațiile liberale la final de săptămână. Există foarte multe monumente istorice în județ și e mare păcat că nu sunt exploatate la adevărata lor valoare. La fel și potențialul economic și turistic. Este evident că, pentru a se dezvolta, Argeșul are nevoie de o opțiune politică liberală. Concluzia: împreună cu primarul comunei Hârtiești, domnul Cosmin Ștefan, și liderii organizațiilor PNL, le vom oferi argeșenilor această opțiune”, a spus la finalul întâlnirilor Alina Gorghiu.
Cristina Simion

Citește și Alina Gorghiu, tur de forţă la primarii PNL din nordul şi centrul judeţului: ”Liberalii privesc cu pragmatism viitoarea campanie electorală”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...