Web Analytics
scris joi, 05.10.2023

Alina Gorghiu i-a sărbătorit pe vârstnici. „Mă voi asigura că vom avea o lege a pensiilor clară şi precisă”

Pe 1 octombrie a fost Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, iar liberalii i-au sărbătorit sâmbătă, organizând un eveniment la care au participat peste 500 de oameni. Ministra Justiției și președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu, prefectul județului, Radu Perianu, senatorul Dănuț Bica, numeroși directori și membri ai PNL Argeș le-au fost alături. Programul artistic a fost și el unul de excepție, printre invitați fiind Mihaela Pițigoi, Ilinca Din și Iustina Oprea.

Alina Gorghiu i-a sărbătorit pe vârstnici. „Mă voi asigura că vom avea o lege a pensiilor clară şi precisă”

„Am petrecut sâmbăta alături de seniorii liberali din Argeș. Sunt oameni energici și implicați. Am discutat despre cele mai importante proiecte la nivelul județului: adoptarea stimulentului pentru nou-născuți și Pădurea Trivale – Arie Protejată. Din păcate, județul Argeș este un fel de «campion» la numărul de dosare pentru recalcularea pensiilor. 75% din dosarele judecate în Argeș sunt ale celor care dau în judecată Casa de Pensii Argeș.
Ca ministră a Justiției, mă voi asigura că vom avea o lege a pensiilor clară și precisă. Niciun pensionar nu trebuie pus pe drumuri din neglijența funcționarilor. Le-am cerut întreg sprijinul și pe tema consumului de droguri în rândul tinerilor. Trebuie să vorbim cu cei mai tineri și să le explicăm că idolii de pe TikTok sunt doar de carton! La mulți ani tuturor vârstnicilor!”,
a transmis Alina Gorghiu.
M.S.

Citește și DIICOT va avea 25 procurori noi. Alina Gorghiu: „Resursele statului sunt limitate față de miliardele pe care traficanții le au”

Citește și Alina Gorghiu: „Sunt milioane de consumatori de droguri în țară. Nu putem să-i băgăm în pușcărie pe toți”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *