Web Analytics
scris joi, 29.12.2022

Alina Gorghiu i-a primit pe copii la Senat, înainte de Crăciun

La Senatul României au răsunat colindele îniante de Crăciun, pe 20 decembrie, când au venit copii și din țările vecine. Președinta interimară a Senatului și a PNL Argeș, Alina Gorghiu, i-a primit în biroul ei. „Am încheiat și anul acesta Ziua lui Moș Crăciun la Senat, însă am avut de 10 ori mai mulți copii decât anul trecut. Nu doar din țară, ci și din Republica Moldova, precum și copiii refugiaților din Ucraina. M-am bucurat să îi primesc pe foarte mulți dintre ei și în birou. Mare fericire să îi văd cântând și dansând. Sunt copii extraordinari!”, a transmis Alina Gorghiu, care le-a mulțumit sponsorilor și ambasadelor care s-au ocupat de acest eveniment. Surpriza zilei au fost cadourile primite.

Alina Gorghiu i-a primit pe copii la Senat, înainte de Crăciun

La Senat au mai fost și alte activități: peste 15 coruri, ansambluri populare și artiști renumiți; obiceiuri de sărbători specifice altor state, pregătite de Ambasadele prezente la eveniment; expoziție organizată de Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”; ateliere de creație; cabine foto; reprezentație de robotică oferită de un grup de elevi de la Colegiul Naţional „Zinca Golescu”, Pitești, Argeș; activități educative oferite de o parte dintre partenerii evenimentului – Lego, Samsung, Crucea Roșie; diverse activități de informare pentru copii, în colaborare cu Poliția Română și Ambasada Elveției, în cadrul proiectului „Siguranța Online”.

Citește și Alina Gorghiu a mers în vizită de lucru în Austria. S-a discutat despre intrarea României în Schengen

Citește și Alina Gorghiu: „Trebuie să ne ridicăm la standardele internaţionale şi atunci când vine vorba de egalitatea economică de gen”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *