Web Analytics
scris miercuri, 07.02.2024

Alina Gorghiu, despre varianta de a candida la şefia CJ Argeş: „Dacă o să-mi ceară partidul să fac asta, sigur, n-am nicio problemă”

Conform unui document adoptat de conducerea Partidului Național Liberal, liderii filialelor județene ai acestei formaţiuni politice vor fi obligați să candideze, în funcție de situație, fie pentru postul de președinte al Consiliului Județean, fie pentru cel de primar de municipiu. De asemenea, candidații care vor obţine la votare un rezultat sub cel al filialei își vor pierde susținerea pentru alegerile parlamentare. Filiala PNL Argeş este condusă de Alina Gorghiu, ministră a Justiţiei, așa că i-am solicitat un punct de vedere pe această temă.

Alina Gorghiu, despre varianta de a candida la şefia CJ Argeş: „Dacă o să-mi ceară partidul să fac asta, sigur, n-am nicio problemă”

D-na președintă, în documentul respectiv scrie că sunteți obligați să candidați la președinția Consiliului Județean sau pentru postul de primar al municipiului…

– În funcție de situație. Asta este exprimarea exactă. Se face discuție cu fiecare județ în parte.

V-ați gândit la această variantă? Ați luat-o în calcul?

– Dacă o să-mi ceară partidul să fac asta, sigur, n-am nicio problemă. Dar nu s-a pus problema, mai ales că pentru miniștri va fi o discuție separată.

Ne gândeam la cât de interesantă ar fi o confruntare a dv. cu dl președinte Ion Mînzînă, care și-a exprimat intenția de a candida pentru un nou mandat…

– (Glumind) Domnule, nu-l speriați înainte de momentul la care aflăm care va fi candidatul PNL… Repet, însă, în PNL se va lua o hotărâre în funcție de situație.

În legătură cu un candidat la Primăria Mioveni, ați stabilit ceva?

– La Mioveni mai avem o discuție. În maximum două săptămâni o să decidem. Vă promit că vă anunț.

Citește și Alina Gorghiu: Începând cu anul 2025, sistemul de monitorizare a agresorilor cu brăţară electronică va fi operaţional în toată ţara

Citește și Alina Gorghiu, la pas prin Argeş! „Am încredere că Norris Marcu Măgeanu poate să redea Câmpulungului vibe-ul de altădată”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *