Web Analytics
scris joi, 01.02.2024

Alina Gorghiu, la pas prin Argeş! „Am încredere că Norris Marcu Măgeanu poate să redea Câmpulungului vibe-ul de altădată”

La sfârșitul săptămânii trecute, președinta PNL Argeș și ministra Justiției, Alina Gorghiu, a făcut o vizită în Argeș. Mai întâi a susținut o conferință de presă la sediul PNL Argeș, sâmbătă, iar duminică s-a întâlnit cu echipa PNL Câmpulung.
„Avem organizație puternică. Munca în echipă este cheia succesului. Idei bune, proiecte îndrăznețe și planuri pentru cetățeni la întâlnirea cu echipa PNL Câmpulung. Am încredere că Norris Marcu Măgeanu poate să redea Câmpulungului vibe-ul de altădată. Discuții constructive cu primarii Dragoș Nicolae, Vasile Tudorel Miriţă din Schitu Golești, Mihai Manta de la Albeștii de Muscel, Nicolae Tarbă de la Bughea de Sus, Șucu Gheorghe de la Mioarele, Ion Banzea de la Poienarii de Muscel. Mulțumesc, dragii mei! Voi îmi dați energie”, a transmis Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș și ministra Justiției.
M.S.

Alina Gorghiu, la pas prin Argeş! „Am încredere că Norris Marcu Măgeanu poate să redea Câmpulungului vibe-ul de altădată”

Citește și Alina Gorghiu cere adoptarea în regim de urgență a legilor împotriva drogurilor

Citește și Alina Gorghiu: „Dosarul Revoluției ar fi trebuit rezolvat în primii 10 ani de după 1989”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *